Колкото и да ни се иска да общуваме само с

...
Колкото и да ни се иска да общуваме само с
Коментари Харесай

Как да разпознаете лошите хора: 8 начина да ги надушите

Колкото и да ни се желае да поддържаме връзка единствено с положителни, правилни и симпатични хора, това не всеки път е допустимо. Какво прави един човек неприятен? Отговорът е индивидуален. Важно е обаче да можете бързо да разпознавате ненадеждните персони, които евентуално не ви мислят положителното. От ABC Fact поучават да следите за тези няколко знака.
1. Неприятните, неточни или неприятни хора изопачават истината.
Изопачаването на обстоятелствата за обстановката е особено за тях. Използват този способ на операция, с цел да трансформират всичко по собствен метод, без да се интересуват от вредата, която нанасят на хората към тях
2. Те крият информация.
Такива хора постоянно употребяват неистини или укриват информация, с цел да управляват обстановката. Това е методът им да компрометират репутацията на другите хора и употребяват това в своя изгода.
3. Не изпитват страдание за това, което са създали.
Лошите хора не изпитват никакво разкаяние, когато манипулират останалите в своя изгода. Те са подготвени да унищожават и прегазват другите по пътя към задачата си. Такива хора могат да страдат и от прочувствено несигурно личностно разстройство.
4. Често лъжат.
Тези хора лъжат толкоз доста, че могат да съставлява заплаха за другите заради тяхната некадърност да кажат истината. Заблуждаващите неистини за тях са игра, а колкото по-сложни са лъжите, толкоз повече наслаждение получават, като мамят останалите.
5. Отказват да поемат отговорност за своите дейности.
Злите хора рядко поемат отговорност за своите дейности, защото това не е част от техните морални стандарти. Вместо това те упрекват другите за грешките си, излагайки се на... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР