Колкото и да не й се иска на Мелания Тръмп,

...
Колкото и да не й се иска на Мелания Тръмп,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, един кожен панталон и поредният моден гаф

Колкото и да не й се желае на Мелания Тръмп, няма по какъв начин и този път да пропуснем коментара на следващия й тоалет, който провокира леко неразбиране у мнозина.

Навръх Коледа Първото семейство на Съединени американски щати посети изненадващо военна база в Ирак, с цел да поздрави американските военни за празника. Но на фотосите от връщането им с военния аероплан се вижда една много забавна детайлност от тоалета на Първата дама.

Мелания Тръмп много несъобразително заложи на кожен панталон в физически цвят, който на пръв взор основава усещане, че изобщо е не запомнила да облече долната част от аутфита си. С минижуп ли е, единствено по долни дрехи ли е...

И след това Първата дама желае да не обръщаме толкоз внимание на това по какъв начин наподобява и по какъв начин се облича. Ами да не ни дава тогава сходни мотиви!

Няма потребност да загатваме, че облеклото на Мелания се трансформира в следващата обичана тематика за занимателни и леко жлъчни мнения в обществените мрежи. Покрай кожения панталон даже някак сме склонни да преглътнем различен факт - че е със слънчеви очила измежду нощ. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР