Колкото и да не ни се вярва, Коледа наближава. Е,

...
Колкото и да не ни се вярва, Коледа наближава. Е,
Коментари Харесай

Да се докоснеш до коледата на Марая Кери

Колкото и да не ни се има вяра, Коледа наближава. Е, към момента не можем да преброим оставащите дни до обичания ни празник на пръстите на едната ръка, само че и това ще се случи.
 Марая Кери,
Коледата невъзможна за Марая Кери

Защо няма да е Кралица на Коледа

За да бъде настроението празнично и приповдигнато, коледните филми са ни в забрадка вързани, само че и музиката не остава по-назад, несъмнено. Защото какво е Коледа без най-малко веднъж да сме слушали " All I Want For Christmas Is You ".

Именно на тази ария Марая Кери дължи немалка част от известността си, а и прозвището Кралицата на Коледа. От Metro.co.uk разбираме, че Кери ще ощастливи двама души тази Коледа по един в действителност специфичен метод.

Изпълнителката ще отвори вратите на дома си в Ню Йорк този декември, с цел да разведе двамата щастливци из него. Самата тя ще участва на тази самобитна домашна обиколка, като това не е всичко, което двамата късметлии ще получат като прекарване.

Те ще бъдат настанени за три нощувки в The Plaza. За сметка на Марая Кери ще бъдат и полетите на спечелилите до Голямата ябълка. Самата тя споделя, че " Коледа в Ню Йорк е прекарване, което се помни постоянно ".
 Джил Байдън,
Белият дом е подготвен за Коледа

Ето по какъв начин Джил Байдън е украсила тази година

Всичко това е с помощта на партньорството ѝ с, като спечелилите ще получат и билети за коледния ѝ концерт в града, който ще се състои на 16 декември. А спечелилите ще са тези, които първи резервират нощувка в хотела за специфичното събитие на 14 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР