Колкото и да не ни се иска, но смъртта винаги

...
Колкото и да не ни се иска, но смъртта винаги
Коментари Харесай

Може ли да спим на леглото на починал роднина?

Колкото и да не ни се желае, само че гибелта постоянно е била правилна спътница на живота.Тъжно е да го осъзнаем, само че всички сме посетители на този свят.

Психолозите, духовните практици и свещениците настояват, че не трябва да се опасяваме от гибелта, а би трябвало да се пазим от своя безрезултатен живот.

Повечето от нас най-малко един път в живота си са изпитвали болката от загубата. Но животът въпреки всичко продължава и всеки от нас би трябвало да продължи напред.

Въпреки това, мнозина се вълнуват от въпроса какво да вършат с движимостите на покойника и може ли да се спи на леглото, на което е умрял човек.

С това са свързани доста суеверия и предубеждения. Нека разберем за какво.

В гибелта няма нищо ужасно. Ако почине непосредствен родственик (баба или дядо) от напреднала възраст и гибелта е била изцяло спокойна, то леглото е изцяло годно за сън.

Също по този начин може да повикате духовник и да осветите мястото. Но в случай че усещате непонятен боязън от това да спите на това място, по-добре се избавете от него.

Съвсем друго нещо е в случай че в леглото е умрял човек от продължителна тежка болест или гибелта му е носела непосилен темперамент. Силният отрицателен заряд остава на леглото, да не приказваме за вероятните инфекции.

В този случайно-добре изцяло да се избавите от леглото, другояче има огромна възможност спящият на него човек да се изтезава от кошмари.

Също по този начин не трябва да спите на леглото на човек, който през живота си се е занимавал с вълшебства или други екстрасенски практики. Защото силата на този човек е доста мощна и ще потиска силата на тези, които ще спят на това легло.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР