Колкото и да не харесвам водещите на Тази сутрин и

...
Колкото и да не харесвам водещите на Тази сутрин и
Коментари Харесай

Журналистка за изказването на Бойко Рашков: Това е чист натиск от държавата върху медиите

" Колкото и да не одобрявам водещите на Тази заран и постоянно да ги подлагам на критика, изявлението на вицепремиерът и вътрешен министър в служебното държавно управление Бойко Рашков е за оставка.
Да призоваваш за отстраняването на публицисти, единствено тъй като не задават верните въпроси, е повода да сме на 112-о място по независимост на словото ", във Facebook.
 Журналист: Репликата на Бойко Рашков е политическа неточност, поради bTV Слави Трифонов е главен опозиционер Журналист: Репликата на Бойко Рашков е политическа неточност, поради bTV Слави Трифонов е главен опозиционер
" В продължение на 20 години Слави Трифонов водеше предаване в най-гледаното време на бТВ от което наскърбяваше Борисов през ден и правеше с...
" Това е чист напън от страната върху медиите. Да, това изявление беше зле конструирано и извършено, само че това не значи, че би трябвало да бъдат уволнени, тъй като са задали няколко неуместни въпроса.
Оставям напълно настрани персоналното си мнение за Биляна Гавазова и нейното място на екрана. Бъдете справедливи и сериозни към всички ръководещи, освен към тези, които са ви комфортни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР