Колкото и да не го показва в ефир, Антон Хекимян

...
Колкото и да не го показва в ефир, Антон Хекимян
Коментари Харесай

Бившата на Хекимян го унищожи СНИМКА

Колкото и да не го демонстрира в ефир, Антон Хекимян е унищожен прочувствено, а повода за това е някогашната му възлюбена Василена Гръбчева, която сега безусловно е на крилете на любовта с новия си обичан.

Нещо повече - близки до русокоската издават, че тя и мъжът, завладял още веднъж сърцето ѝ - чаровният доктор Асен Цеков, към този момент избират дата за сватбата си.

Въпреки че са дружно напълно неотдавна, двамата са единомислещи, че това е било обич от пръв взор, която нямат самообладание да развият в семейство.

Двамата заживяват под един покрив още след втората си среща, а към този момент се замислят и за дете.„ Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, с цел да снимаме репортаж, написа клюкарският уебсайт HotArena.

Освен че стана " Млад доктор на годината ", той е и моторист. Имат самодейност " Да дарим усмивка ", обвързвана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец.

И по този начин стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме дружно. Той твърди, че още щом ме видял, към този момент бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо сходно иска ми се случи ", повдигна завесата на персоналния си живот Василена.

Бързото благополучие, на което се радва в този момент Василена обаче, провокира меко казано смесени усеща в някогашния ѝ обичан Хекимян, който към момента не е намерил своята житейска половинка.

В рамките на 5-годишната си връзка с Гръбчева Хекимян на няколко пъти обясняваше обществено по какъв начин двамата ще вдигнат тежка женитба във възрожденски жанр, която ще се помни дълго.

В последна сметка женитба ще има, само че не Хекимян, за който кариерата е над всичко, ще е щастливият жених.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР