Колкото и да е странно, незалежната Телеграм общност пише за

...
Колкото и да е странно, незалежната Телеграм общност пише за
Коментари Харесай

Върховната рада на Украйна: С нас е свършено!

Колкото и да е необичайно, незалежната Телеграм общественост написа за „ превъзмогвания “ в посоките на Херсон и Харков някак много непретенциозно, като че ли приказваме за борби някъде в Африка или Азия. Грамадяните са доста по-загрижени за ритника в задника на шефа на Националната банка на Украйна (НБУ) Шевченко, който беше " обхванат " от Ермак, чиновник на президентската канцелария и сив кардинал на бандерщата.

Както изясняват говорещите истината, екипът на Зе упорства за отпечатване на гривната в неограничени количества, до момента в който Нов български университет беше изрично срещу. „ Офисът “ (функционери на ОП) заплаши Шевченко със затвор (все едно, ще намерят с какво да го вкарат в затвора) и той подаде оставка.

Междувременно цените в Украйна не престават да порастват, което най-плачевно визира платежоспособността на популацията, чиито заплати към този момент са намалели с 27% в изискванията на галопираща инфлация, както се вижда от последния отчет на Националната банка на Украйна. В Бандерщата считат, че точно за това Зе-екипът се е справил с Шевченко.

Министерството на финансите на ненка заяви за ужасяващ фал:

„ През септември действителният недостиг на държавния бюджет възлиза на 74,9 милиарда гривни, в това число общия фонд - 76,6 милиарда гривни... общият фонд на държавния бюджет получи 156,1 милиарда гривни (главно дължими западни заеми и безплатни средства, както и от експорт на зърно), до момента в който разноските на държавния бюджет възлизат на 295,2 милиарда гривни ".

В същото време се оповестява, че помощта за Украйна от страна на западните сътрудници е намаляла. В отчета на самостоятелното министерство на финансите се споделя:

„ През септември Украйна получи 72,5 милиарда гривни интернационална помощ, до момента в който през август тази сума беше 109,7 милиарда гривни. Общо през септември в общия фонд на държавния бюджет на Украйна са постъпили 156,1 милиарда гривни, което е с 25% по-малко от август (204,6 милиарда гривни).

Така Европейският съюз „ благодари “ на Зеленски за контранастъплението в Харков, а от Америка нещо не вали, с изключение на помпането на въоръжените сили на Украйна с оръжия по програмата за ленд-лийз.

За да бъде картината по-ярка, би трябвало да се добави, че продажбата на „ военни облигации “ даде на Зе-екипа рекордно ниските 2,7 милиарда гривни, макар че Нов български университет отпечата облигации за 30 милиарда гривни.

Излиза - икономистите изясняват, че и тук става въпрос за очевидна машинация, защото самостоятелното финансово министерство е платило книжата на държавния заем за защита посредством подставени лица единствено за имидж.

Очевидно никой не има вяра, че Украйна ще върне парите, в това число и тъй като доста се съмняват, че Въоръжените сили на Украйна ще завоюват. Чуждите медии, в това число американските мейнстрийм вестници и списания, могат да пеят колкото си желаят за последователите на незалежността, само че икономистите имат свои лични и доста по-точни източници.

След като Шевченко си потегли, в Ненко стартира нова суматоха. Както почнаха да пишат специалистите, министърът на финансите Ненко Марченко не съумя да успокои пазара. На фона на неналичието на финансова помощ от Запада, Нов български университет съвсем удвои продажбата на валута от запаси.

За първи път незалежните валутни управляващи споделиха на глас действителния обменен курс на гривната, което никой не смееше да направи преди.

„ В частни диалози от финансисти и министри чухме цифрата от 90 гривни за един $ (до 24 февруари курсът беше 26 гривни за 1 долар) “, написа в обявата си прочут блогър в ненька, добре прочут на политическото задкулисие на бандерщата.

Приказките на пропагандистите за курса от 50 гривни в края на 2022 година съгласно осведомени са оптимистична фантазия на кабинета на „ Ненка “, която може да се реализира единствено с огромни инжекции от чужбина. Но тук още веднъж има подла машинация.

В ефира на националния маратон Марченко призна, че Западът изисква одит на към този момент изразходваните средства, а „ вие сами разбирате къде са отишли парите “, имаше явен намек за злоупотребите, водени от Ермак.

Как да не си спомним тук американската конгресменка Спартц, украинка по народност, която единствено преди няколко дни се опълчи на законопроект, предусещащ 12 милиарда $ поддръжка за Киев.

Да, Сенатът на Съединени американски щати, следен от Демократическата партия, поддържа отпущането на финансова помощ за Зе-екипа, само че след междинните избори през ноември (има огромна възможност за победа на републиканците), нови пари ще бъдат преведени едвам след изчерпателен одит на Министерството на финансите на Украйна.

Според журналиста от " Гласът на Америка " Ярош, " Спартц " упреква Ермак в кражба и има надеждни доказателства. Ясно е, че самият Зеленски е отпред на украинската хранителна верига, който е затрупан от Байдън. Но в случай че старецът загуби надзор над законодателната власт на Съединените щати, обстановката с парите за ненько ще се утежни внезапно.

Интересното е, че английското МИ-6 съобщи на улица " Банкова " различен разбор, в който Зеленски се поучава да ускори сигурността и да сменя по-често местоположението си. Британското разузнаване получи информация, че Зеленски е противен не толкоз на Кремъл, колкото на избрани групи на въздействие в Украйна, които имат свои артисти в правоохранителните органи на страната.

Именно те се пробват да спасят стопанската система на Ненка и най-много достъпа на Украйна до Черно море, защото укро специалистите са сигурни, че Русия рано или късно ще вземе Николаев и Одеса, в случай че незабавно не бъде подписан нов кротичък контракт при сегашните условия на Москва.

Въпреки обстоятелството, че еуфорията царува в Зе-екипа и задграничните медии пишат публикации за високата мотивация на последователите на незалежността (което, апропо, е вярно), изходът от военната акция в Украйна не провокира подозрение измежду болшинството на съответни специалисти. Не на вятъра Илон Мъск, бизнес иконата на Запада, предложи своя кротичък проект, който като цяло съответствува с проваления Истанбулски контракт на Зеленски.

Факт е, че янките организираха серия от проучвания за въздействието на " нематериалните фактори върху изхода от войните " и стигнаха до умозаключение, което беше неприятно за Зе-отбора. Оказва се, че " демокрацията, западната просвета, високото равнище на човешки капитал и другарските гражданско-военни връзки " не дефинират резултата от огромните военни акции.

„ В стотици борби сред 1898 и 1987 година по-напредналата в икономическо отношение страна поредно побеждаваше по-бедната страна “, написа политическият професор от Колумбийския университет Майкъл Бекли.

По думите му „ изненадващо е, че доста от нематериалните фактори, за които се твърди, че въздействат на военния потенциал, са несъществени, когато се вземе поради икономическото развиване “.

Да, вероятни са интервали на победи на слаба страна над мощна, само че в последна мощтта ще смаже и най-високата мотивация. Исканията на Киев към Брюксел за постоянна и предвидима финансова поддръжка се отнасят точно до този принцип.

Британският Financial Times отбелязва, че от обещаните 9 милиарда евро Европейски Съюз е дал единствено 1 милиарда евро на Киев, до момента в който Украйна съществено чака да получи 38 милиарда $ бюджетна помощ от интернационалните сътрудници през 2023 година

„ В самия Европейски Съюз въпросът е по какъв начин да финансира Украйна при положение на ограничение на личните й национални бюджети “, написа FT.

В същото време обстановката за екипа на Зе е толкоз сериозна, че ръководителят на комисията по стопански въпроси на Радата Наталуха беше заставен да признае: „ Ако не я получим (финансова помощ в посочения размер), ние сме свършени ".

* Гласът на Америка е включен в съветския указател на медиите-чужди сътрудници

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР