Колкото и да е пълен графикът й, Серина Уилямс винаги

...
Колкото и да е пълен графикът й, Серина Уилямс винаги
Коментари Харесай

Серина Уилямс, ваканцията на яхта и с какво се похвали тенисистката

Колкото и да е цялостен графикът й, Серина Уилямс постоянно намира време за къси почивки, които споделя с най-близките си хора.

От профила й в Instagram разбираме, че последните дни тя прекарва на яхта дружно със сестра си Винъс. Естествено, точното си местоположение избират да запазят в загадка.

От фрагментите разбираме също, че Уилямс не пропуща утринната си лека подготовка, даже когато е във почивка. А съществена част от нея е разтягането, в което несъмнено е добра. Щом получи похвали даже от Никол Шерцингер...

Тенисистката ни показва, че е в най-хубавата си форма, само че ни показа и една друга забавна детайлност. В последно време можем да я забележим с много дълга опашка, толкоз дълга, колкото не е имала. Или по-скоро толкоз огромна, че чак е решила да й даде име - Трикси.

Явно дългите коси вдъхват спомагателна убеденост на Серина и я карат да се усеща по-женствена, в което няма нищо неприятно. В това се убеждаваме и от всички фотоси по бански, които демонстрират искрено тялото й под разнообразни ъгли. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР