Колкото и да беше велик с топката Диего Марадона бе

...
Колкото и да беше велик с топката Диего Марадона бе
Коментари Харесай

Издънките на Марадона

Колкото и да беше популярен с топката Диего Марадона бе неповторим шоумен отвън терена. Дали под въздействието на опиатите или от играта той гореше с футбола и караше хората да мислят, че лудостта му в името на успеха няма граници. Ето и някои от топ издънките на Марадона до терена
Радостта от гола на Меси на Мондиал 2018
На международното в Русия – 2018-а година Марадона бе специфичен посетител на ФИФА. Аржентинецът си имаше своя ложа и защита, и се веселеше единствено както той си знае. Слабата игра на Аржентина не смущаваше Диего. Той обаче избухна при първия гол на Меси в рашаващия мач за излизане от групата против Нигерия. След попадението на Лео камерите се концентрираха в Марадона, който безусловно избухна от наслада. Диего кръстоса ръце и впери взор в небето очевидно молейки се за успеха. После добродушно заспа, с цел да скочи още веднъж при гола на Рохо. Тогава Диего не пропусна да нахрани критиците си, като размаха мощно междинни пръсти.

2. Боят с Атлетик през 1984

Независимо, че е единствено 165 см Диего постоянно е показал огромен хъс на терена. През есента на 1983-а той играе за Барселона против Атлетик (Билбао). Бранителят на баските Андони Гойкоечеа – Касапинът влиза свиреп в краката на Диего и му чупи глезена. В завършек на сезона Барса и Атлетико се изправят един против различен във финала за купата на Краля. На стадиона да връчи оценката е и самият Хуан Карлос. През целия мач Марадона отнася много ритници. Вкрайна сметка Атлетико бие с 1:0. Нервите на Диего не устоят и той дава старт на пердах за който ще се приказва години. Марадона скача самичък на баските и нокаутира с коляно в зъбите вратарят на Атлетик. В паниката той забива и лакът в гърдите на различен футболист. В резултат на багра Марадона е натирен от Барселона. Следващият му отбор е Наполи, където печели купи и сърцата ни милиони.

3. Юмрук за папарак

Очаквано краят на кариерата на Дон Диего не е запаметяващ се. Той качва много килограми и използването на кокаин му въздейства доста зле. Марадона се прибира в Аржентина, с цел да приключи кариерата си в Нюелс Олд Бойс и Бока Хуниорс. След същинският завършек на професионалната му кариера Марадона още подвига килограмите. Парараците естествено това и чакат. Дебнат го на всяка крачка и го унижават със фотосите си. Естествено търпението на Марадона не е безгранично. Той не устоя на следенето и разрушава с пестник прозореца на кола, с цел да хване за гушата папарак. Обяснението му е, че това е била „ Ръката на разсъдъка “.

4. П лонжът на насладата

Доказал се, като футболист на терена Диего съумява да убеди шефовете на аржентинската федерация, че ще направи кариера и като народен треньор. През 2008-а поема гаучосите. Тимът е отпред с Лео Меси, а има и още кадърни момчета. Квалификациите за Мондиал 2010 обаче са на път да останат в историята, като първите в които Аржентина ще се провали и няма да се класира за международното в Южна Африка. След 1:6 от Боливия отборът на Аржентина има потребност от победа против Перу в Буенос Айрес. Под изливащият се като водопад дъжд гаучосите водят с 1:0. Минута преди края обаче „ инките “ изравняват и оставката на Марадона към този момент е ясна само че 100 %. Мартин Палермо-Лудия обаче вкарва в последните секунди и класира Аржентина на мондиала. Радостта на Марадона е безгранична. Независимо, че е с костюм и много кила той прави плонж в една голяма локва.

5. Точната ръка на Марадона

Освен, че може да вкара гол с ръка, а и да счупи стъкло на кола, с цел да хване папарак Диего Марадона сподели забележителни умения и с пушка. Преди мондиал 1994 той е в слаба форма и медиите естествено му го натякват във всеки комфортен миг. Папараците са накацали към дома му в Морено, като врабчета и го дебнат с огромните си обективи. Мечтата на всеки е да покаже на почитателите коремчето на Диего. Без доста да му мисли Марадона излиза един път, само че с въздушна пушка в ръката. Точният му мерник ранява няколко от папараците. „ Може да се похвалите на внуците си, че „ Божията ръка ви простреля “, им извиква Диего. После естествено се стига и до съд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР