Колкото и БСП да твърдят че нямат фиксация върху мен

...
Колкото и БСП да твърдят че нямат фиксация върху мен
Коментари Харесай

Делян Добрев: Елена Йончева има фиксация към мен

Колкото и Българска социалистическа партия да настояват че нямат фиксация върху мен като физическо лице, виждате, че имат. Това сподели на брифинг депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев, упрекнат по-рано във връзка на обвиняванията на Елена Йончева, че Хасково се управлява от роднинско-приятелски кръг, образуван към него. Заедно с него в брифинга участваха Евгени Кирилов и Антон Тодоров.

„ Елена Йончева несъмнено има фиксация към мен. Претопля се една и съща гозба по 100 пъти. Няма да съумеят да ме дискредитират и да ме уплашат. Ще продължа да пазя народен интерес в бранша, който пазя. Тази офанзива е поради нарушени ползи в бранш „ Енергетика ". Става въпрос за доста пари и за избрани нарушени ползи ", съобщи Добрев и посочи, че заемът, който татко му е теглил, е от финансова институция, лицензирана в Българска народна банка.

По думите му Елена Йончева на днешната прескоференция на Българска социалистическа партия доста бързо е предходна през въпросите, които Добрев сложи към нея тази заран, и е звучала много неубедително. Поради тази причина той уточни въпросите си към нея и ги зададе още веднъж. „ Дали е чиновник, помощник и има ли взаимодействие с български и непознати служби? Свързана ли е персоналната ѝ офанзива към мен с ползи на тези служби със бранша, за който аз давам отговор? Познава ли тя Цветан Василев? Какви са връзките ѝ с него и негови сътрудници? Била ли е тя във въпросната маза в село Коларово? По време на предизборната акция тя беше лидер в Хасково – употребила ли е служебната кола на Областната администрация, водача на служебния регионален шеф, с цел да транспорти нейния фотограф от Хасково до границата, с цел да може фотографът да направи фотоси с нея на границата? Изключително отчаян съм, че като напишеш в Google и отидеш на „ изображения " половината фотоси са мои ", сподели още Делян Добрев.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР