Колкото гениален и богат да си винаги имаш нужда от

...
Колкото гениален и богат да си винаги имаш нужда от
Коментари Харесай

Илън Мъск сподели най-големия си страх

Колкото талантлив и богат да си постоянно имаш потребност от човек до себе си, с който да споделяш триумфите си.
Такъв е и казусът с американския милиардер, откривател и вложител Илън Мъск. Той призна, че търси обезверено жена, с която да показа живота си, тъй като изпитва смут от самотата. В изповедта си пред сп. " Роулинг Стоунс " мозъкът зад " Спейс Екс " и " Тесла " показа още, че раздялата му с актрисата Амбър Хърд го е " наранила надълбоко ".
" Никога не изпитвам предпочитание да съм самичък. Това споделях и като дете - " не желая да оставам самичък ". Никога не бих благополучен без да имам някого до себе си. Да задрямвам самичък ме убива. Не е като да не знам какво е - огромната къща, ехтящите ти крачки по коридора и тишината. Как можеш да се почувстваш благополучен в сходна обстановка? ", запита Мъск и добави, че от дълго време към този момент не търси " секс за една нощ ", а човек, с който да построи сериозна връзка, " сродна душа ".
В изявлението си за медията иноваторът споделя и за работата си, за вдъхновението зад нея и за своята формулировка на " научния метод ", добавя БГНЕС.
Той даже разяснява въздействието, което книгите на Айзък Азимов са оказали на погледа му върху света още от най-ранна детска възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР