Колкото до дебитните - при тях няма проблем, ако няма

...
Колкото до дебитните - при тях няма проблем, ако няма
Коментари Харесай

Милиардер: За да бъдете богати, изгорете кредитните си карти

" Колкото до дебитните - при тях няма проблем, в случай че няма такси ", добавя Марк Кюбан

" Ако употребявате кредитни карти, не желаете да сте богати. "  Това съобщи в изявление по радиото милиардерът бизнесмен Марк Кюбан. Той поговори с водещия на предаването „ Шоуто на Рамзи “ - Дейв Рамзи, на тематика персонални финанси и предложи да изплатите всичките си кредитни карти и по-късно да ги изгорите, написа CNBC, представено от

Според Кюбан най-големият проблем на кредитните карти са високите лихви.

Средният лихвен % за кредитна карта в Съединени американски щати е към 16,65%, съгласно последните данни на Федералния запас. При някои карти даже става дума за 36%, сочат данни на WalletHub.

„ Кредитните карти не са ваши другари “, споделя Кюбан. " Колкото до дебитните - при тях няма проблем, в случай че няма такси ".

Милиардерът пие ненавист към кредитните карти, защото даже в случай че хората съумеят да избегнат високите такси, поддържайки салдото по тях, е допустимо в един миг да изпаднат в компликация.

Ако не изплащате остатъка напълно, лихвата продължава да се натрупва, споделя Кюбан. Той предлага, когато имате потребност от пари, да избра заем.

Вземете заем като опция на потреблението на кредитна карта. Личният заем е форма на заем на вноски, който би трябвало да се изплаща на постоянни стъпки за избран интервал от време.

По думите му, в случай че имате добър кредитен рейтинг, приемането на персонален заем може да ви разреши да получите парите, от които се нуждаете, при по-нисък лихвен %, до момента в който към момента изграждате кредитното си досие.

Милиардерът Марк Кюбан постоянно дава финансови препоръки. Той окуражава всеки, който желае да успее, да пробва нови неща, до момента в който откри в какво е добър.

След това работете интензивно, с цел да станете “страхотни ” в това нещо, споделя предприемачът и добавя - не се отхвърляйте, в случай че вършиме неточности. " В живота би трябвало да не се отказвате и непрекъснато би трябвало да учите нови неща. Ако беше елементарно, всеки щеше да го прави ".

По пътя към превръщането си в софтуерен гуру Марк Кюбан споделя, че е опитвал да работи доста неща, включително е бил барман и е поправял тв приемници. След това получил работа в компания за продажба на компютърен програмен продукт. Допреди това Кюбан бил изучавал единствено един компютърен предмет в университета и бил преписал на изпита. Затова почнал да чете управленията за приложимост на компютри. Когато основава лична компания за компютърен програмен продукт на име MicroSolutions, той траял да се учи.

“Наистина вложих огромни старания в това и компанията беше сполучлива ”, спомня си Кюбан.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР