Колко време е необходимо на Григор Димитров, за да привлече

...
Колко време е необходимо на Григор Димитров, за да привлече
Коментари Харесай

От смайващия анцуг до рекорда: първият ден на Григор Димитров в Мелбърн

Колко време е належащо на Григор Димитров, с цел да притегли огледите върху себе си? В случая с първия му мач на Australian Open - едвам няколко секунди.

Българинът излезе на корта за мача си с Хуан Игнасио Лондеро и незабавно даде мотив за вълна от мнения в обществените мрежи.

Обект на вълнението се оказа спортният екип, с който Димитров беше облечен. Той донесе доста смешки на гърба на българския тенисист и на дизайнерите в " Найки ".

" Това би трябвало да е в Лувъра. И под " това " нямам поради облеклото на Григор, а фотографията с лицата на тези удивени фенове ", написа човек под обявата със фотографията в формалния профил на Australian Open в " Туитър ".

По-късно Димитров заслужи поздравления за представянето си. Той изигра мощен мач и направи поврат против Лондеро. В мача българинът записа връх, като завоюва 11 поредни гейма - нещо, което реализира за пръв път в Големия шлем.

За трети път в кариерата си той направи " геврек " в Шлема, като завоюва сет на нула.

This should be at the Louvre... and by THIS, I mean not the clothing Grigor is wearing, but the full picture with the faces of those baffled, amazed spectators:https://t.co/nOsPj3lXA5
— Matt Zemek (@mzemek) January 20, 2020

Nike designers
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР