Колко трудно е да намериш изгубена електроника в едно от

...
Колко трудно е да намериш изгубена електроника в едно от
Коментари Харесай

Потребител губи своята Switch конзола, намира я по Reddit

Колко мъчно е да намериш изгубена електроника в едно от най-натоварените летища във Франкфурт, Германия? Изглежда не чак толкоз мъчно, най-малко съгласно Хуан, изгубил своята Nintendo Switch подпора, и съгласно обществената платформа Reddit.
Хуан (той не пожела да споделя фамилното си име) е изгарял от неспокойствие да опита Switch играта Floor Kids, която е изтеглил по време на пътуването си към Мадрид. За злощастие обаче на летището, по време на пътуването на рейса към самолета му, конзолата се е изхлузила от сака и е паднала сред седалките. След несполучливо търсене на устройството в самолета Хуан е попитал стюардесите дали рейсът още е в близост, само че в този миг той към този момент бил отпътувал. Следва дълъг полет, посипан със подозрения какво се случва с обичаната подпора (и естествено, записаната игра Zelda). Но след приземяването на Хуан му хрумнала налудничавата концепция да разгласява казуса си в Reddit, която съгласно слуховете пособия за такива неща. В подраздела /r/NintendoSwitch той е разгласил “Загубих моята Switch в Международното летище на Франкфурт. Ако сте водачът на рейса, ще съм ви доста признателен и ще ви подаря шоколад…”. Първият отговор включвал отпратка към друга страница, където потребителят Itchybun оповестява “Намерих изгубен Switch, някаква концепция по какъв начин да се свържа със притежателя?”.

Намерилият конзолата разяснява, че е търсел някаква обществена функционалност за свързване сред две устройства, както и помощта на самата Nintendo, само че нищо не помогнало. Затова разгласил публикация в Reddit и след час се свързал и с Хуан. И след дълъг въпросник кои са последните игри, играни на платформата, и кои са познатите Wi-Fi имена в нея, се е открило, че е същата Nintendo Switch. Хуан ще се срещне с Itchybun след нова година, с цел да си вземе своето устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР