Колко точно 5 е по-бързо от 4? Това показва пред

...
Колко точно 5 е по-бързо от 4? Това показва пред
Коментари Харесай

Мтел представи технологията 5G - всичко ще се случва сега и веднага

Колко тъкмо 5 е по-бързо от 4? Това демонстрира пред аудитория през днешния ден Мтел

„ Днес, в тази зала ще се докоснем до това, което ще промени освен връзките, само че и целия свят. За нас в Мтел бъдещото е обвързвано със смарт градове, самостоятелни коли, хирургически интервенции от големи дистанции, все вълнуващи неща. Един съвършен свят, който се оказва, че може да бъде доста по-близо в сравнение с се надяваме. Представиме ви технологията 5G ", съобщи Илияна Захариева, PR шеф на Мтел.

„ Очакваме, че в идващите 5 години трафикът в мрежата ни ще се усили десетократно ", изясни Тодор Ташев, основен механически шеф и показа ограниченията, които ще приложи операторът, с цел да посрещне потребностите на своите клиенти и надлежно да направи настъпването на 5G мрежата гладко.

„ Защо 5G? Защото 5G е друго от всичко, което сме виждали и имаме до в този момент. 4G беше първата крачка към понижаване на времезакъснението и увеличението на скоростите. Тук нещата ще бъдат умножени десетки пъти. Това ще даде на клиентите незабравимо прекарване по отношение на това, че всичко ще се случва в този момент и незабавно. Това, което човек е натиснал и желае ще се случва. Веднага. Ще може да ръководи роботи, интернет на нещата ще може да връзва хиляди пъти повече устройства, които ще бъдат закачени, ще изпращат дата, ще обменят информация. Общо взето ще настане време, в което всичко към нас ще бъде обвързвано. Включително и ние ", сподели Ташев.

Той акцентира, че едно от останалите преимущества на 5G мрежата е в това, че минималното времезакъснение ще може да се употребява за сериозни за бизнеса и хората приложения. „ Не е надалеч времето, в което колите няма да имат водач. Ще задаваме точки А и Б и ще стигаме. Нито е надалеч времето, в което всичко ще се случва отдалечено. Може би няма да има потребност към този момент да вървим на работа. Така че бъдещето следва. Поставяме основите в този момент, само че вследващите години ще се развива, като ще прибавя все по-големи скорости и все по-малко времезакъснение ", заключи Тодор Ташев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР