Колко струва една крава, Ергенът“ и Лена Бориславова - това

...
Колко струва една крава, Ергенът“ и Лена Бориславова - това
Коментари Харесай

Путин и Лена Бориславова са най-търсените личности в Google за 2022

" Колко коства една крава ", „ Ергенът “ и " Лена Бориславова " - това са едни от най-търсените от хората думи в Гугъл през 2022 година, написа bTV.

Тази година коронавирусът още веднъж е бил в полезрението на българите, а неговите превъплъщения продълживат да ни тормозят. Може би с това се изяснява фактът, чесред най-честите търсения попадат „ какъв брой коства антигенен тест “, „ по какъв начин да ревизира дали съм под карантина “ и „ омикрон признаци “.
Въпреки това тематика номер едно за отминаващата година, съгласно търсените в Гугъл термини, несъмнено е войната в Украйна. Думи като „ Украйна “, „ Русия “ и „ Путин “ са в листата с търсения от България, а самият Владимир Путин е и най-търсената персона за последните 12 месеца.Едва след него се подреждат фигури от родните вести като Лена Бориславова, Симона Радева, Кирил Петков, Вежди Рашидов, Слави Панайотов, а огромният тенисист Джокович е едвам на девето място.Дали поради инфлацията, или растежа в електронната търговия - българите все по-често търсят онлайн цените на разнообразни артикули, а запитванията са повече от забавни. От общоприети въпроси като „ какъв брой коства грам злато “ или „ какъв брой коства антигенен тест “ до изненадващи нови търсения като цената на щраусово яйце, на една крава или на ремонт на баня.
Както нормално, спортните събития също намират място в листата. Тази година славата не подмина Катар, който е хазаин на Световното състезание по футбол. Малката страна може би не е толкоз позната за българите и по тази причина Катар влиза на 7-о място в най-търсени термини.
И тази година се резервира ползата на българина към четенето и готвенето. От литературата най-любопитни за читателите са книги за самоусъвършенстване и психическа помощ, паралелно до нашумелите заглавия, само че на трапезата, както нормално, се придържаме към класиката – шкембето, лютеницата и мусаката още веднъж означават мощно наличие.Два нашумели български кино лентата от 2022- „ Петя на моята Петя “ и „ В сърцето на машината “ също влизат в класацията на Google търсачката. Освен тях нашенецът е търсилсериали от стрийминг платформите, като класацията там се оглавява от „ Странни неща “ (Stranger Things), само че място намира и новият хитов сериал „ Домът на дракона “ (House of the Dragon).
Списъци по категории можете да видите по-долу:

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР