Колко силно е осъзнаването на качеството от германците? Представително проучване

...
Колко силно е осъзнаването на качеството от германците? Представително проучване
Коментари Харесай

Дълголетието е най-важно за германците

Колко мощно е осъзнаването на качеството от германците? Представително изследване на популацията от института за пазарни изследвания Civey от името на Michelin ревизира това с някои изненадващи резултати. Например, интервюираните имат изключително високи упования за качество, когато става въпрос за визити на ресторант. Междувременно автомобилната нация Германия оставя въпроса за подвижността на по-заден проект в този аспект.

Когато купуват артикули от всевъзможен жанр германците обръщат изключително внимание на качествените характерности за продължителност и сигурност. Като цяло качеството е значимо за популацията на Германия. Това демонстрира скорошно изследване, поръчано от Michelin.

Четирима от петима (82,6 процента) от интервюираните като цяло считат себе си за умишлено търсещи качеството. Особено когато става въпрос за храна и гастрономия, повече от две трети (67 процента) са изключително взискателни. Следват битовата техника и техническите произведения. Автомобилите и мотоциклетите се подреждат едвам на четвърто място в класацията с 44,4 %.

Що се отнася до гумите, единствено една трета (33,8 процента) правят оценка качеството им. „ В Michelin ние даваме приоритет на качеството пред количеството - за дълготрайното задоволство на потребителите и бъдещето на нашата планета “, споделя Мария Рьотгер, основен изпълнителен шеф на район Северна Европа на Michelin - „ Поставяме най-високите стандарти когато става дума за премиум - освен при гумите, само че и в гастрономията с " Ръководството на Michelin ".

И продължава - „ Гумата е значима за сигурността на всички участници в придвижването “, по тази причина е още по-важно ние, като първокачествен производител на гуми, да предоставим повече информация, с цел да покажем, че има обилни разлики в качеството сред многото оферти на пазара. “

Анкетираните виждат дълготрайността на даден артикул като най-съществен от упоменатите критерии за качество (64,7%), следван от висококачествени материали (51,2%) и високо равнище на сигурност (40,4%), даже и в случай че би трябвало да бръкнат по-дълбоко в джоба си. Устойчивото произвеждане е значимо за съвсем една трета от интервюираните.

" Инвестираме към 650 милиона евро годишно в научноизследователска и развойна активност и работим всеки ден, с цел да подобряваме непрестанно качеството на нашите артикули. За нас това значи, че усилваме дълготрайността на нашите артикули и в това време усилваме тяхната екологична съгласуемост ", сподели Рьотгер.

„ Това ни се отплаща “ - продължава тя - „ Според изследване на ADAC, гумите Michelin създават приблизително към 28 % по-малко излъчвания в резултат на абразивното изхабяване в съпоставяне със междинните стойности на премиум съперниците. Дългият живот на първокласните гуми може да отбрани портфейлите на клиентите и околната среда в дълготраен проект. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР