Колко шумни сте в спалнята? Притеснявате ли се да издавате

...
Колко шумни сте в спалнята? Притеснявате ли се да издавате
Коментари Харесай

Може ли сексът да бъде твърде шумен?

Колко шумни сте в спалнята? Притеснявате ли се да издавате звуци по време на секс или тъкмо противоположното? Има ли „ обикновено “, когато става въпрос за стенания и въздишки? Научете повече по тематиката в идващите редове.

Хората имат разнообразни желания, когато става въпрос за секс. Например някои обичат сексът да бъде сантиментален, муден и гальовен, до момента в който други избират сексът да бъде доста по-активен и даже недодялан. Всъщност няма „ верен “ метод за правене на секс, стига сътрудниците да се любуват на протичащото се. Когато става въпрос за издаването на звуци по време на секс, тук също няма избрана „ рецепта “.
Съществува ли обаче прекомерно гръмък секс?
Еднозначен отговор няма по какъв начин да бъде даден. Резултатите от разнообразни изследвания демонстрират, че по-голяма част от хората се усещат по-уверени, когато имат „ звуково доказателство “ за удоволствието на техния сътрудник, както и когато те самите издават звучи по време на секс. Всъщност за доста хора проблем се явява това, че техният сътрудник е прекомерно неподвижен и беззвучен, до момента в който вършат секс.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР