Колко ще продължи една връзка зависи от многобройни фактори като

...
Колко ще продължи една връзка зависи от многобройни фактори като
Коментари Харесай

Кои са зодиите с най-дълги връзки

Колко ще продължи една връзка зависи от многочислени фактори като темперамент, разбирания за връзка, пасване на сътрудниците и други. Но от позиция на астрологията, някои зодиакални знаци са по-предразположени към дългите връзки. Вижте кои са те....

Везни. Представителите на знака постоянно първо са другари, по-късно интимни сътрудници. Те са отдадени на другия човек, предани са и са постоянно подготвени да му бъдат опора. Правят сантиментални изненади, диалозите с тях са забавни, могат да бъдат безпределно очарователни. Не си падат по изневерите, въпреки постоянно да си разрешават почтен флирт. За да ви напусне една Везна, значи се е случило единствено едно нещо – приели сте я за даденост.Избрали сте хладното и/или жестоко държание пред занимателните и сладки моменти.И макар безкрайните й опити да възвърне връзките посред ви, вие постоянно не сте положили грам старания.
Телец. Това е една от най-лоялните зодии. Заедно с практичния й темперамент, представителите й рядко скачат от връзка на връзка. Телецът избира дълго да избира, до момента в който откри най-хубавото. Съответно, в случай че имате сътрудник с такава зодия, той в действителност е видял нещо особено във вас и няма планове да ви заменя. Освен, в случай че сексът не стане отегчителен! Макар уравновесени по принцип, в леглото те са буйна и жадна за обич натура. Няма ли пристрастеност, няма да има и Телец до вас.
Рак. Те са си домошари по природа. Обичат доста надълбоко и доста мощно. За тях фамилията и връзката в частност са свята институция. Те избират да простят и непростимото (макар цялостен живот да ви го натякват), вместо да пресечен връзките. Единственото, което може да накара тази зодия да потърси различен индивид на възприятията, е в случай че вие спрете да проявявате такива към нея. Душата на Рака безусловно умира, в случай че някой не му демонстрира обич и угриженост.
Риби. В множеството фамилии, които са дружно още от учебно заведение, единият сътрудник е зодия Риби. Те са извънредно предани във връзката си и я пазят като скъпо богатство. Те в никакъв случай не стартират връзка с концепцията да бъде нещо кратковременно и бегло. Но имайте поради, че в случай че сантименталната риба се усеща неразбрана и неоценена, става склонна към невярност. В този случай, това за нея не е паралелна връзка, а просто скришен метод за набиране на тръпка и до там. Също по този начин знайте, че Рибата в никакъв случай няма да ви признае кръшването.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР