Колко разорен ще бъде Руди Джулиани, след като плати на чернокожите жени, които оклевети в Джорджия?

...
Колко ще дължи Руди Джулиани, след като беше признат за
Коментари Харесай

Колко ще дължи Руди Джулиани, след като беше признат за отговорен за клевета срещу две чернокожи жени, работещи по изборите в Джорджия? Може да му се наложи да плати много за фалшивото обвинение на Руби Фрийман и Шей Мос в подмяна на бюлетините по време на преброяването на гласовете в Джорджия след изборите през 2020 г.

Въпреки че разследванията доказаха, че тези твърдения са неверни, десните засилиха обвиненията както направи Доналд Тръмп. Язвителното решение на съдията от окръжния съд на САЩ Берил Хауъл беше дълго 57 страници и обясняваше как Джулиани явно е пренебрегнал нейните заповеди да предостави уместни доказателства на Фрийман и Мос.

Прочетете повече

Противоречивата функция за липсващ компютър на Starfield Вече съм модифициран в играта

Смаян съм от аргументите на бившата съпруга на Кевин Костнър за $175 000 месечна издръжка

Сестрата на Селин Дион дава здравна актуализация: „Няма много неща, които можем Направете, за да... облекчите болката й'

Септември е звезден месец за някои видеоигри

Републиканците в Тексас се насочват към магистралите сега, за да спрат абортите извън щата

Което направи истинската крайна сметка решение по подразбиране и обезщетение за щети срещу Джулиани, което предстои да бъде определено. „Точно както използването на преки пътища за спечелване на избори носи рискове – дори потенциална наказателна отговорност – заобикалянето на процеса на откриване носи сериозни санкции“, каза Хауъл. И момче, нямаме търпение да разберем колко сериозни са тези санкции.

Вижте, старият Руди вече е във финансова криза. Фактът, че лицензът му за право в Ню Йорк беше отнет през 2021 г. и по-рано тази година панел по етика на адвокатската колегия във Вашингтон, окръг Колумбия, препоръча същото да се случи и с него там, означава, че вероятно ще му е трудно да генерира доходи. И добре, това е доста гадно, тъй като правните му сметки се трупат, най-вече като пряк резултат от усилията му да помогне на Тръмп да отвлече избори.

Преди седмици Джулиани очевидно призна, че направените от него твърдения са неверни като част от опит да не предоставя допълнителни доказателства. Хауъл постави под въпрос валидността на това признание. Сега делото ще влезе в съда, за да се определи какво Джулиани ще трябва да плати на Фрийман и Мос като обезщетение.

Решението на Хауъл е свързано със съдебно дело, което и двете жени заведоха през 2021 г. срещу Джулиани във федералния съд във Вашингтон. Фрийман и Мос го обвиниха в клевета, умишлено причиняване на емоционален стрес и граждански заговор. Размерът на парите, които жените търсят, остава неизвестен.

Двойката може да поиска директно обезщетение за вредата, причинена на репутацията им, както и наказателни щети, което може да означава по-голямо изплащане. Това само добавя към продължаващите правни проблеми на Джулиани, докато той се бори финансово, тъй като той не само се занимава с множество граждански дела и наказателно обвинение в Джорджия.

Джулиани – и други съюзници на Тръмп – най-накрая са изправени пред последствията от действията им и това е истинска гледка за гледане.

Още от The Root

Само 1280 репродуктивни човешки предци някога са бродили по Земята, предполага генно изследване

7 възбудени фантастични игри, които да играете след Baldur's Gate 3

Авторите на Weary Ridiculousness включват „моля, направете други шоута“ в своя списък с искания на синдикатите

Играчите на Starfield вече пълнят корабите си със случайни Нежелана информация

Дясна мрежа интервюирала ли е фалшив изкуствен интелект Тръмп?

Регистрирайте се за бюлетина на The Root. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР