Колко ракети на коалицията всъщност са свалени със съветско оръжие

...
Колко ракети на коалицията всъщност са свалени със съветско оръжие
Коментари Харесай

Колко ракети са свалили съветските С-200 на сирийската армия

Колко ракети на обединението в действителност са свалени със руско оръжие над Сирия, пита през днешния ден вестник “Московский комсомолец “.

Нощните бомбардировки на американците и техните съдружници са изстреляли над 100 ракети и Генералния щаб на Русия декларира, че са свалени 71 ракети. Сирийският президент Башар Асад на среща с съветски депутати споделя, че сполучливото отразяване на офанзивата демонстрира, че руското оръжие, въпреки и остаряло е по-добро от западното.

Въпросът, който поражда е къде са частите на свалените ракети, показва изданието. Трябва да се има поради, че част от атакуваните обекти в Сирия се намират на мъчно налични места, т.е. намирането на частите и отломките от ракетите няма да е елементарно и въпреки всичко се показват няколко фотографии. От повече от 100 изстреляни ракети към този момент може да се разпознава единствено една британска, като специалистите чакат да бъдат открити повече фрагменти и елементи, защото се показват съмнения в успеваемостта на сирийските комплекси С-200 или „ Бук “, които са от предходни генерации.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР