Колко пъти сте се прибирали у дома, доволни от шопинг

...
Колко пъти сте се прибирали у дома, доволни от шопинг
Коментари Харесай

Шопинг навиците, които ни струват скъпо

Колко пъти сте се прибирали вкъщи, удовлетворени от шопинг тура си, с цел да установите, че в действителност е можело да похарчите парите си по-разумно?

Да, на нас също ни се случва. В духа на месеца, в който си слагаме цялостен куп цели, вършим проверка и на метода, по който пазарим. Ето седем неточности, които всяка от нас прави (съзнателно или не), само че е напълно допустимо да заобикаля. Водете си записки…

Не сравнявате цените

Когато става дума за съответен модел обувки или дизайнерска дреха да вземем за пример, изследването освен си коства, само че е просто наложително. В другите онлайн магазини цените варират и даже другите цветове костват друга сума. В случай, че сте си набелязали съответна дреха, най-хубавият вид е да прегледате допустимо най-вече магазини (както онлайн, по този начин и физически), с цел да откриете най-хубавата договорка.

Не обличате купените облекла незабавно

Носете си новите облекла, както се споделя! Освен в случай че не търсите дреха за съответно събитие, до което има още много време, отлежаването на новите покупки в дрешника няма никакъв смисъл. Ако не изгаряте от предпочитание да облечете новата си рокля, то значи не сте създали верен избор. Вероятността да я откриете с етикета две години по-късно е голяма.

Не проверявате дали покупката ще си отива с останалите ви облекла

Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи с изискана риза, да махнете етикетите и да установите, че нямате нито панталон, нито пола, с които да я съчетаете? Е, тази мисъл би трябвало да ви минава още до момента в който сте в пробната. В най-хубавият случай новата покупка ще се съчетава с най-малко три неща от към този момент наличните ви облекла.

Изхвърляте облекла, когато остареят

Има нов живот за старите облекла. Понякога е нужно едно разчистване в химическото, различен път – елементарен DIY план за протритите ви дънки. Добрият шивач и положителният обущар също са правилни съдружници на остарелите облекла и обувки. Никога не изхвърляйте нещо, преди да опитате да му намерите ново приложение.

Купувате съвременни неща, които не са в стила ви

Само тъй като топовете с буфан ръкави са още веднъж настоящи не значи, че всеки може да ги носи. Винаги сме „ За “ стилните опити, само че всеки има своя предел. Ако обещано нещо просто не се вписва в персоналния ви жанр, няма никакъв смисъл да жертвате средства за него. Независимо какъв брой ви убеждават, че то ще бъде настоящо и след две години или пък тъй като е на 50% намаление…

Хормоните и извършването на покупки

Окей, признаваме си, че всички сме склонни да лекуваме неприятното въодушевление с някоя и друга обиколка по магазините. Но много постоянно предменструалният синдром, смесен с шопинг, водят до неприятни решения. Което пък се отрязява отрицателно на портфейла и най-после се оказвате с изхарчени пари за нещо, което даже не сте подозирали, че съществува. По това време на месеца се отдавайте на други релаксиращи занимания и оставете извършването на покупки за моментите, в които преценката ви не се въздейства от неприятно въодушевление.

Купувате неуместни неща и такива, които (все още) не ви стават

Дънки, които купуваме с един номер по-малки, с цел да ни работят като мотивация в диетата – познато ви е, нали? Признаваме, че на доктрина това в действителност би трябвало да работи, само че доста по-добре е да инвестирате средствата си в нещо, което ви стои добре сега. Обувките, които ви стягат, не всеки път се отпускат а и не си коства да унищожавате краката си, в случай че още в магазина усещате, че не са комфортни. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР