Колко пъти сте изтривали файлове по погрешка? На всеки му

...
Колко пъти сте изтривали файлове по погрешка? На всеки му
Коментари Харесай

Как да възстановим изтрити файлове на компютъра си?

Колко пъти сте изтривали файлове по простъпка? На всеки му се е случвало да прави сходни неточности и знае, че може да откри изтрития си файл от кошчето на компютъра.
Какво би трябвало да се направи обаче в случай че сте изпразнили кошчето или сте изтрили файл употребявайки Shift + Del (изтриване непосредствено без изпращане в кошчето)? Дори и в тези случаи има метод да възстановите файловете си.
PC World дава няколко съвета за това по какъв начин да възстановим изтрити файлове на компютъра. Те са използвани за фотоси, документи, папки и всички файлове, които сте изтрили по нехайство.
Стъпка 1:
Изтеглете програмата DiskDigger. Не забравяйте обаче, че в случай че към този момент сте изтрили някои файлове, на които държите, не би трябвало да изтегляте DiskDigger на диска, съдържащ вашите изгубени файлове, защото файловете ви може да се презапишат и възобновяване им да стане невероятно. Ето за какво рационално е да изтеглите програмата, преди да имате потребност от нея.
Стъпка 2:
Стартирайте DiskDigger. Началният екран демонстрира всички дискове на компютъра. Изберете този, който съдържа вашите изтрити файлове и кликнете върху ‘Next’ три пъти. Дискът ще бъде сканиран и всички изтрити файлове ще бъдат изброени. Процесът може да..... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР