Колко пъти се нанасят 45 в 120 килограма и как

...
Колко пъти се нанасят 45 в 120 килограма и как
Коментари Харесай

От Мечо на Прасчо: Миро Дзвера стана троен, чудят се как прави секс с Мария!

Колко пъти се нанасят 45 в 120 кг и по какъв начин ли вършат секс освен това състояние Мария и Мирослав Соколов... Това се чудят всеобщо консуматори, откакто видях с очите си какъв брой се е угоил въпросният Миро Дзвера. При това го видяха онлайн, напълно натурален, до момента в който седеше в публиката на " Като две капки вода ".

Да, Мара Отварачката не се е разделила с Миро, а тъкмо противоположното - двамата още веднъж се прегърнаха и се вършат на влюбени - нищо, че свадите и побоищата в дома им се разиграват през седмица. Певачката обаче е безапелационна, че този мъж я обичал, че я гледа и се грижи добре за щерка й Марая. Така де, всеки с мнението си, както се споделя... Като се либят младите, да се взимат...

Работата е там, че очевидно Мария си пада по цялостни, да не кажем и дебели мъже, които да й " тежат " в леглото. Не можем обаче да си представим по какъв начин чалгарката и Миро ще го вършат " мисионерската ", тъй като има действителна заплаха той да я сплеска и да й счупи някое ребро.

" Сигурно Марчето е непрекъснато от горната страна и въобще не разнообразяват. То и при странични осъществявания рискува да й затисне нещо и да я нарани съществено... Но и тя има опит, де. Преди беше с Мечо, в този момент е с Прасчо ", разясняват зевзеци в обществената мрежа.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Миро Дзвера Мирослав Соколов Мария и Мирослав Соколов Като две капки вода
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР