Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да

...
Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да
Коментари Харесай

Племенникът на Слави се избухна: Проваляте живота ми, никой не може да ми каже с коя да бъда!

" Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. " Така племенникът на Слави Трифонов – Теодор, за пръв път разяснява обществено персоналния си животм видя HotArena.

Младежът изригна в обществените мрежи, а чашата на търпението му преля след следващата вест, че ще подвига женитба, а именитият му вуйчо застанал на пътя на младите и не разрешил венчавката. За живота на Теодор не се знае доста, а спекулациите по отношение на роднината на шоумен №1 у нас не стопират да валят. Именно непрекъснато приписваните му връзки и даже опцията за възможна женитба накараха Тео Трифонов да наруши дълго защитаваното безмълвие и да опровергае всички клюки.

" Мисля, че пристигна моментът и аз да разясня всичко, което се написа по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се усещам благополучен. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това за да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една неистина. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не ", написа яростно младежът в мрежата.

По този метод той отхвърли всевъзможни клюки за женитба, както и че Трифонов се меси в живота му. Гневният статус на Теодор е подсилен от редица негови другари, а Тео означи, че евентуално е най-известният у нас, щом разясняват живота му. Той показа и фотография, с която поддържа новата телевизия на вуйчо си, написа " България Днес ".

Слави Трифонов купи телевизия " Стара Загора ", излиза наяве от Търговския указател, разгласи " 24 часа ".

Според осведомени договорката е била на стойност 500 000 лева Представител на сдружението е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на шефовете. От 10 октомври седалището на компанията към този момент е в зала 12 на НДК в София. Въпреки че се излъчва от Града на липите, малкия екран е със статут национална.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР