Колко пари дължим на клиники в Европа, пита Корнелия НиноваЛидерът

...
Колко пари дължим на клиники в Европа, пита Корнелия НиноваЛидерът
Коментари Харесай

Колко пари дължим на клиники в Европа, пита Корнелия Нинова

Колко пари изискуем на клиники в Европа, пита Корнелия Нинова Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска ръководещите да кажат какъв брой пари изискуем на клиники в Европа . Днес се организира митинг на хората с тежки белодробни болести . След него протестиращите са потърсили подпомагане от Българска социалистическа партия.

" За страдание трима от тях не са дочакали трансплантацията, от която имат потребност, с цел да живеят. Останали са 16 българи, които безусловно умират, поради това, че системата ги е отхвърлила. поради това, че държавното управление не може да обезпечи 3 млн. лв.. При състояние, че министър председателят Борисов всеки ден раздава парите, платени от българите с  данъци, осигуровки, за каквото си желае, с цел да си купува политическо успокоение. Държавата и държавното управление не могат да обезпечат 3 млн. лв., с цел да спасят 16 българи от гибел ", съобщи Нинова.   

" Поставяме още веднъж остарелия въпрос, на който към момента няма явен отговор, българската страна дължи ли пари на европейски клиники за лекуването на български жители, неизплатени пари, поради които европейските клиники отхвърлят да ги одобряват ", попита водачът на социалистите.

Нинова настоя за отговор още през днешния ден. " Има ли контракт? Вярно ли е, че се дължат пари? Колко пари се дължат? Още на следващия ден да намерят 3 млн. лв., с цел да обезпечат на тези хора опция да дишат ", моли тя.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР