Колко неща споделяте с партньора си? Повечето връзки ни карат

...
Колко неща споделяте с партньора си? Повечето връзки ни карат
Коментари Харесай

8 неща, които е нормално да не споделяш с него!

Колко неща споделяте с колегата си? Повечето връзки ни карат да се усещаме уязвими и прекомерно многото шерване е постоянно срещано нещо, само че не постоянно очаквайте реакциите на приятеля ви да са приятни.

Това към момента си остава територия, през която би трябвало да минавате деликатно, без значение дали сте в нова връзка или към този момент сте били с него дълго време.
Ето и някои неща, които е изцяло задоволително да не му споделяте и не, няма да го нараните.

1. Странните си мечти

Напълно обикновено е той да не знае за всичките ви мечти, тъй като в случай че той не споделя вашето мнение може да го отблъснете.

Това изключително важи, в случай че той не обича опитите и избира да стои в зоната си на комфорт.

2. Нещата, които сте правили с някогашния си

Не наранявайте егото му като го сравнявате с различен мъж.

В случай, че ви харесва, той към този момент се пробва да е най-хубавата версия на себе си, тъй че не го правете още по-трудно за него.

Това единствено ще го накара да се отдръпне, а и се замислете дали вие бихте желали да узнаете какво е правил с някогашната си?

3. Лични фамилни проблеми

Споделянето на проблеми с родителите е обикновено, само че не му споделяйте доста персонални фамилни проблеми.

Така единствено ще му дадете покана да не хареса фамилията ви и да докара до евентуални проблеми.

4. Ежедневните проблеми

Може би споделяте ежедневните си проблеми в работата, само че той не е нужно да знае за всичките пререкания с другари и сътрудници.

Не позволявайте това да ви става табиет, тъй като той също има личен живот и в множеството от случаите не ви се оплаква толкоз постоянно, нали?

Измислете по-хубави неща, за които да си говорите!

5. Финансово положение

Темата за пари постоянно е била сензитивна тематика.

Не говорете за това какъв брой пари изкарвате или по какъв начин ги харчите, изключително в случай че сте от разнообразни обществени съсловия.

Най-добре е да пазите това в загадка, до момента в който не достигнете момента, в който се чувствате, че е подобаващ да му споделите.

6. Нещата, които той прави, само че вие не харесвате

Клишираните рожденни дарове и ненужните препоръки идват с положителни планове, само че в случай че не ги харесвате - просто не ги харесвате.

Разбира се, не можете да му го кажете в прав текст без да разбиете почтеното му сърце, само че може да намерите по-добър метод да му го кажете или просто да го преглътнете.

Не е краят на света!

7. Не харесвате приятелите или фамилията му

Това е извънредно значимо. Не би трябвало да се месите сред двама индивида, които имат богата история и са били в живота му преди вас, без значение дали става въпрос за другари или семейство.

Той може да ви обича безплатно, само че нео чаквайте да си замълчи, в случай че говорите срещу фамилията му или приятелите - те също са приоритет, тъй че внимавайте с думите си.

8. Различия в религиозните визии

Точно както парите, тематиката за религията е сензитивна.

В случай, че се наложи да я дискутирате, кажете мнението си и не задълбочавайте доста, изключително в случай че то е друго от неговото.

Не се опитвайте да налагате мнението си и по-добре водете диспути, които ще доведат до нещо по-продуктивно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР