Колко може да е интересен животът на спасителите на един

...
Колко може да е интересен животът на спасителите на един
Коментари Харесай

Ето как изглеждат актьорите от Спасители на плажа - 35 години по-късно

Колко може да е забавен животът на спасителите на един плаж? Ако съдим по хитовия сериал от 1989 година и фурорът, който предизвикваше и измежду българските фенове – много.

У нас " Спасители на плажа “ се излъчва съвсем 10 години след премиерата на първия сезон – през 1998 г. Гледахме го три пъти седмично, като го повтаряха и по Ефир 2.

Днес, когато пред феновете има голям избор какво да гледат и времето даже не стига за всичко, към момента си спомняме с носталгия за тези времена, когато се събирахме пред тв приемника в избран час. Гледането на сериалите, които излъчваха дребното малките екрани, се превръщаше в фамилен обред.

И до момента в който латиноамериканските теленовели като " Робинята Изаура “ и " Касандра “ трогваха сърцата на домакините,  " Спасители на плажа “ ни пренасяше в един другоземен свят на смели, красиви мъже и дами, постоянно лято и безкрайни завършения.

Всъщност " Спасители на плажа “ е културен феномен освен в България, само че и по света. Премеждията на обичаните ни герои от Лос Анджелис са толкоз пленяващи, че трансформират множеството от актьорите в същински звезди.

Сериалът, който има цели 11 сезона и се трансформира в цялостен шлагер, направи известни доста прохождащи тогава артисти като Памела Андерсън, Кармен Електра, Дейвид Хаселхоф, Джейсън Момоа, Ясмин Блийт.

Снимките на поредицата започват през 1989 и не престават до 2001 година. 

Днес, 34 години след премиерата, някои от актьoрите са се отдръпнали от светлините на прожекторите, до момента в който други са станали даже още по-популярни. А в галерията ви демонстрираме кои са те и как се трансформираха от 90-те до ден сегашен, споделя Edna.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР