Колко мигранти не хваща българската гранична полиция може да видите

...
Колко мигранти не хваща българската гранична полиция може да видите
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Българската държава се превръща в разграден двор заради некадърните управленци

Колко мигранти не хваща българската гранична полиция може да видите по улиците на София, съобщи евродепутатът
Българската страна се трансформира в разграден двор поради некадърните управленци. Последното постоянно държавно управление неуместно робуваше на брюкселката мантра – всички са добре пристигнали. Има надстройка на някои, които споделят „ елате “, а изпод има хора, които движат бизнес за милиарди. Няма наказани началници от Министерство на вътрешните работи.

Това съобщи евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на „ “. 

Този 23-годишен човек, който е подготвен за 400 лева да транспортира мигранти, има подобен морал, че не би могъл да издържи тестванията за склонност за работа в Министерство на вътрешните работи. На тези като него би трябвало ясно да се покаже, че не може по този начин – освен присъди, би трябвало да се намерения и за лишаване на здравни и пенсионни осигуровки, с цел да се замисли коства ли си за 400 лева да рискува, прикани евродепутатът.

Ангел Джамбазки е безапелационен, че оградата е надеждна, само че не се поддържа. По думите му би трябвало да се прочисти сред двата реда, където към този момент има поникнали и дървета, да проработят камерите,  термовизиите, да бъдат възобновени вишките, откъдето могат граничарите да следят в дълбочина за незаконни мигранти и да подават информация към турските им сътрудници.

Виждаме какво става, стрелят по български служители на реда все едно сме в Палестина. Българската страна се трансформира в разграден двор заради некадърните управленци. И някой се възползва. Моралът и разложението, което явно е в средите на Министерство на вътрешните работи, са сериозен проблем. Докато корупцията е безнаказана, нещата ще бъдат по този начин. А какъв брой не хваща българската гранична полиция може да видите по улиците на София, съобщи Джамбазки пред Bulgaria ON AIR. 

Според него много над 1000 незаконни мигранти дневно влизат в България. Но не това е повода за отхвърли за страната ни за Шенген.

Тези лицемери, нечестни хора, които ръководят Брюксел и Западна Европа, не пускат България не поради мигрантите. Не ни пускат в Шенген за пари, защото българската стопанска система има огромен дял в транспортния отрасъл. Нашите камиони са по-бързи, в случай че ние влезем в Шенген, китайското карго ще влиза по-лесно в Европейски Съюз през Солун, Пирея, Констанца, без да чака по КПП-ата. В момента един български камион чака 10 часа и не е конкурентоспособен. Западните лицемери крадат българския бизнес, разяснява евродепутатът.

Всяка година загубите за българската стопанска система са за милиони евро, в интерес на холандската. Нима в Екологичен потенциал няма корупция? Тези, които най-вече грачат и подскачат за корупция в България и Румъния, до уши са затънали в катарски долари, от бебешките им колички вадят долари, безапелационен е Джамбазки.

По думите му всяко държавно управление у нас, което идва на власт, е подвластно от непознати посолства.

Политиците ни са като шарнирен болт – огъват се, угодничат на началниците си, на непознатите посолства, тъй като са назначавани от непознатите посолства, до момента съвсем всички са си правили кабинет. Техните аватари в България, които ръководят, това са хора без престиж в обществото, безработни досега, без биографии, които провокират подбив, сподели още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Той е безапелационен, че партията е непрекъснато в подготвеност за избори, към момента няма решение дали на идните предварителни Вътрешна македонска революционна организация ще се яви в коалиция.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР