Колко месеца са им нужни, за да започнат да правят

...
Колко месеца са им нужни, за да започнат да правят
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Зад затворената врата стои улицата, готови сме за стачка!

Колко месеца са им нужни, с цел да стартират да вършат одит? Колко месеца им бяха нужни, с цел да създадат разбор? Те не желаят, сътрудници, да създадат разбор. Те желаят да ни оставят ние да платим непозната цена и непозната сметка. Ще приемем ли? Не единствено, че няма да го приемем. Днес се разходихме от три кръстовища до центъра на София, на следващия ден, когато още веднъж няма да бъдем чути, тъй като както разбрахме ръководещите показват вратата, когато не им е преференциално какво се приказва, те би трябвало да знаят, че зад затворената врата стои улицата. Това разяснява на Националния митинг на превозвачите в София Ваня Григорова, стопански консултант на КТ " Подкрепа ", предава кореспондент на Sofia24.bg .

" И до момента в който това е митинг и тук са единствено хората, които са в отмора, на следващия ден при стачка всеки един от вас автоматизирано ще се трансформира в рейс, в тролейбус, в трамвай и няма да могат да обхванат размера на митинга, който ще блокира живота и придвижването в цялата столица, а за какво не и в цялата страна. Защото в завършек на сметка градският превоз и междуградският са кръвоносната система на една страна ", сподели още тя.

Тя предизвести: " Ако искаш да си правиш шегички с някой, то избягвай градският превоз, то избягвай превоза. И в случай че тези хора към момента не са разбрали тази максима, ще я схванат и ще я усетят по допустимо най-силния метод ".

" Не ние ще платим непознатите сметки. Когато някой е решил, че ще взима решения, които водят до задлъжняване на компаниите, които водят до слагането им на колене, то тогава този някой е този, който ще заплати. Не българският служащ, не транспортният служащ ", безапелационна беше Григорова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР