Колко красиви жени ще видим в петък с черни воали

...
Колко красиви жени ще видим в петък с черни воали
Коментари Харесай

Близък на Христо Сираков разказа за кошмарната борба на бизнесмена с К-19

Колко красиви дами ще забележим в петък с черни воали на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на фамилията. Траурната върволица ще е в 11 часа в църквата „ Света София”, написа "Флагман ".

.

Христо Сираков за последно бе с плеймейтката Жанет Осипова, само че по непотвърдена информация се е разделил с нея преди три месеца.

Той има три деца от две дами. Припознал е дъщерята на от предходен брак на първата си брачна половинка Мария. Момичето се споделя Деница и през днешния ден е на 33 години.

Мария му е родила и щерка, сега на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и сега живее в Италия.


Христо на дипломирането на щерка си Анна-Мария

Сираков има и наследник на 15 години от втората си жена - менекенката Ирен Онтева. Той е разграничен с майка му, само че младежът до последно е живял с него в имението му край София.

Човек, който е от най-близкото му обграждане, разкри, че предприемачът се е грижил за най-малко 10-ина някогашни приятелки, на които помагал финансово, без да желае каквито и да е облаги.

„ Малцина познаваха Христо. Да, беше плейбой, обичаше дамите, само че не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него.

Той беше извънредно добър човек, сърцето му беше огромно, без да желае каквото и да е било помагаше на някогашните си половинки – даваше им пари, с цел да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, употребиха колите му, беше им касичка”, описа негов непосредствен и показа какъв е бил девизът на Сираков, който постоянно повтарял: "Човек каквото и да прави в този живот, би трябвало първо да се замисли какво дава. И по този начин успяваш да правиш и пари, и обич... "

Той описа, че огромните проблеми на Христо Сираков почнали през юли, когато се разболял от ковид. Възстановил се за три седмици, само че белите му дробове били наранени, лекарите му давали разнообразни лекарства, които безусловно го сринали.

Постоянно се оплаквал, че го боли главата, не можел да спи и да диша умерено. В края на август е получил първия си инсулт.
Лежал няколко дни във ВМА, изправил се на крайници, прибрал се в дома си и след 15-ина дни е получил втория инсулт.

На 17-ти септември Христо Сираков бе признат в доста тежко положение, съвсем несъвместимо с живота. Лекарите били безапелационни, че даже да създадат чудото и да го спасят, той няма да може да се възвърне изцяло.

Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, само че малко на брой знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил главно на италианския пазар. Близките му го дефинират за извънредно състоятелен човек с активи за милиони.

Приживе надали е написал наследство и се чака в този момент да стартира борба за парите му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР