Колко е хубаво да имаш внучета, с които да прекарваш

...
Колко е хубаво да имаш внучета, с които да прекарваш
Коментари Харесай

Илиана Раева показа внучките - slava.bg

Колко е хубаво да имаш внучета, с които да прекарваш свободното си време по време на изолираност. Това знае доста добре Илиана Раева, чиято огромна щерка роди два дни преди оповестяване на изключителното състояние у нас.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика има и още едно внуче – от по-малката дъщеря Виолета. Стоейки вкъщи, тя показа по какъв начин се усеща и качи фотоси с двете във Фейсбук.

„ Вчера ми се обади скъпа другарка от чужбина и ми сподели: Каква Божия благословия за теб е тази карантина, Илиана! Да си непрекъснато с прелестните си внучки Илиана и Емили и по през целия ден да им отдаваш любовта си! “, разяснява тя.

На един от фрагментите баба Илиана е без грим, с лента на главата, а до нея сладко спи бебето на дъщеря? Славея. Другият пък демонстрира по какъв начин целува другото си внуче.

„ Да, преди дни и аз си помислих същото... Че това, да съм си по през целия ден у дома и да съм с внучките си е същинска благословия! “, разяснява още брачната половинка на Наско Сираков.

Още след влизането в действие на изключителното състояние, Раева показа с почитателите си във Фейсбук, че си е набавила защитни маски и ръкавици, с които счита да пазари. Докато скучае вкъщи, тя одобри предизвикателство на свои приятелки – да качи фотография с децата си. И накара своите дъщери да създадат същото.

Сега Илиана Раева и брачният партньор? чакат Славея да ги подари с трето внуче, което най-вероятно ще се роди по време на пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР