Колко е хубаво да имаш семейство! Това е първото, за

...
Колко е хубаво да имаш семейство! Това е първото, за
Коментари Харесай

Няма по-голяма сила от сплотеното семейство: Ето кой ще спаси бизнеса на Андре Токев, докато е в затвора

Колко е хубаво да имаш семейство! Това е първото, за което се сещаме, откакто научихме кой ще поеме нелеката задача за ръководството на бизнеса на Андре Токев, до момента в който той излежава присъдата си в пандиза.

Припомняме ви, че един от най-известните готвачи в България бе хванат да ръководи автомобила си след скандално количество признат алкохол в края на предходната година, а преди няколко седмици беше произнесена и присъдата му. И въпреки доста от работните му задължения да бяха анулирани поради нелепата преживелица, той към момента има бизнес, който би трябвало да бъде ръководен. А тук на помощ ще се притекат най-близките му, които ще се погрижат началник Токев да не загуби от времето, прекарано зад решетките.

Оказа се, че дребната му щерка Елиза е извънредно самоуверено момиче, тъй като точно тя ще поеме най-големия товар, а нейна дясна ръка ще бъде майка ѝ и брачна половинка на готвача Мария. Очевидно началник Токев може да се похвали с извънредно отдадено семейство, което постоянно е готово да му подаде ръка в тежки моменти като настоящия.



Съпругата на готвача не за първи път демонстрира какъв брой доста го поддържа. Тя беше неразделно до него и когато той отвори първия си гурме ресторант през 2015-а. Елиза от своя страна също към този момент има опит в ресторантьорството, като към този момент цели 5 години има лично заведение за хранене в столицата, където предлага екзотична храна от Хонгконг и Сингапур. Разбира се, баща ѝ също е съдействал за създаването му.

До момента Елиза помагаше с поддържането на страницата на ресторанта на Токев в мрежата, само че до момента в който той е в пандиза, тя ще поеме напълно виновната активност в заведението, а Мария ще бъде неин правилен асистент.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР