Колко често ви се случва да попадате на благотворителна организация,

...
Колко често ви се случва да попадате на благотворителна организация,
Коментари Харесай

Китендейлс: Календарът, който ще ви разтопи от СЛАДОСТ и СЕКСАПИЛ

Колко постоянно ви се случва да попадате на благотворителна организация, която напряко да ви разтопи? Днес ще ви срещнем с една такава, особено основана за всички фенове на рокли.
Проектът Китендейлс е умислен при започване на 2007 година, когато бордът на шефовете на Hull Seaside Animal Rescue обмисля по какъв начин да събере пари за своя подслон за котки. Крис Кроти, един от създателите на приюта, взема решение, че би било добра концепция да се сформира календар с мъже и котки. Концепцията е препоръчана от Сюзън Дейвис, член на управителния съвет. След това намират фотограф, който предлага своята безплатна помощ и по този начин се ражда " Китендейлс "! След това откриват и мъжките си модели. Отговорът от страна на момчетата бил голям. Тяхната подготвеност да дарят времето си и желанието им да бъдат част от този план в интерес на котетата са изключителни!

И по този начин, към този момент 16 години календарът Китендейлс събира пари за приюта за котки без право на гибел в Хъл, Масачузетс. А в галерията ви демонстрираме някои фрагменти от календарите през годините.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР