Колко често се целувате? Отговорът на този въпрос дава много

...
Колко често се целувате? Отговорът на този въпрос дава много
Коментари Харесай

Целувката разкрива колко дълго ще продължи връзката

Колко постоянно се целувате? Отговорът на този въпрос дава доста информация за връзката на двойката, тъй като когато в връзките липсва целувка, интимността може да избледнее бързо

Романтичната връзка включва полова непосредственост, другарството не, написа

Ако сте с някого и нямате плътска фамилиарност, вие на процедура имате другарство, а не връзка. Ако желаете да измененията статуквото, една видимо елементарната целувка е мощно нещо за сантименталните връзки.

Когато приказваме за полова фамилиарност, не става дума единствено за сексуален акт. Целувките са доста интимни. Спомняте ли си правилото на Вивиан от „ Хубава жена”? Тя би направила съвсем всичко с героя на Ричард Гиър, само че не и да го целува по устата. Целуването за нея беше просто прекомерно интимно.

Колкото и да е претрупан животът ви, времето, което е належащо да целунете обичания си, няма да провали графика ви. Помнете, че искрата би трябвало да се пази жива, тъй като е от гигантско значение за рецептата на щастието ни.

Разбира се, прегръдките също са страхотни. Семейните терапевти мощно предизвикват всяка двойка, която изпитва компликации с физическата си връзка, да включи обятия в рутината си.

Едно от най-великите неща, които може да извършите, с цел да поддържате интимността жива, е да се целувате постоянно по устата. Милувките по бузите и челото запазете за децата.
Целувайте се, когато изпращате половинката си заран, когато се прибирате след работа, когато лягате, когато тръгвате на екскурзия и когато се прибирате.
Изненадайте се с целувки на всички места и когато и да е.
Дори целувайте спящия си сътрудник, когато излизате или се прибирате в къщи в странни часове.

Всеки път, когато го целувате, показвате на другия какъв брой специфичен е той за вас. Целуването оказва помощ да изразите привързаността си към него.

Ако в връзките към този момент няма допиране и целувки, тогава приказваме за ужасно общуване като съквартиранти, а не като интимни сътрудници.
Когато една връзка стигне до този стадий, двойките постоянно се пробват да се върнат в рутината на секса. Това е добра концепция, само че не е наложително да скочите непосредствено в леглото. Започвайки с държане на ръце, обятия и целувки е по-нежен метод още веднъж да се научите на сантиментална фамилиарност, защото и двамата сътрудници би трябвало да се усещат удобно с това равнище на фамилиарност, преди да могат да вкарат още веднъж секса в връзките си.
След като на двойката й стане комфортно да се целува още веднъж, двамата сътрудници постоянно откриват, че по-интимните стъпки просто си идват естествено на мястото.

Ако установите, че връзката ви се разпада или се трансформира в съквартирантка, префокусирайте я с целувка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР