Колко буса с мигранти са засечени тази сутрин у нас?

...
Колко буса с мигранти са засечени тази сутрин у нас?
Коментари Харесай

Колко буса с мигранти са засечени тази сутрин у нас?

Колко буса с мигранти са засечени тази заран у нас? Оказва се, че институциите не могат да отговорят еднопосочно на този въпрос - Министерство на вътрешните работи и прокуратура. Поводът да задаваме този въпрос е спорна информация, откакто окръжният прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов заяви, че преди случая с е хванат различен, в който са транспортирани още веднъж мигранти. Към момента няма данни двата микробуса да имат връзка.

Нито в МВР, нито в Окръжна прокуратура - Стара Загора знаят с акуратност. От Окръжна прокуратура - Стара Загора ни препратиха към Районната прокуратура - Стара Загора, с която екипът на News.bg даже не съумя да се свърже.

Какво знаем дотук сигурно:

Товарен бус, пренасящ 46 незаконни мигранти от Афганистан, катастрофира към 5 ч. тази заран на Автомагистрала " Тракия ". Шофьорът, за който също се допуска, че е непознат жител, избягал и сега по публични данни продължава да се търси. Нова телевизия и бТВ оповестиха, че той към този момент е задържан.

В злополуката има един умрял и 32 ранени, които към този миг се преглеждат в лечебни заведения. Трима от тях са в тежко положение.

По информация на окръжния прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов преди случая с авариралия бус е хванат различен бус, в който са транспортирани още веднъж мигранти. Именно той заяви, че все още няма данни двата микробуса да имат връзка. Друга информация към случая не е оповестена досега, като от Министерство на вътрешните работи и от Окръжната прокуратура в Стара Загора само потвърдиха, че и те имат тази информация, само че импровизирано.

Нова телевизия заяви, че  но обвързван с авариралия, както и че е хванат хипотетичният уредник на канала за незаконни мигранти, обвързван с злополуката на Автомагистрала " Тракия ". Двете институции, с които се свързахме, увериха, че на следващия ден - в работен ден, към този момент ще има повече детайлности.
 Бус с 46 мигранти катастрофира на
Бус с 46 мигранти катастрофира на " Тракия ", водачът се търси

Ограничено е придвижването по дейната лента в участъка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР