Колко бързо и приятно! Защо не съм го ползвал/а по-рано?

...
Колко бързо и приятно! Защо не съм го ползвал/а по-рано?
Коментари Харесай

По-изгодно, бързо и приятно банкиране в обедната почивка

Колко бързо и прелестно! Защо не съм го ползвал/а по-рано? … Това несъмнено е първата ни мисъл, когато решим да използваме някоя от новите цифрови зони за самообслужване в Пощенска банка. Вече в 31 офиса в 15 града в цялата страна имаме опция да банкираме благодарение на профилирани touch screen устройства с съвременен дизайн, интуитивна навигация и доста функционалности и по този начин да избегнем опашките за гише. Нещо повече, спестяваме и от такси, тъй като банкирането с цифровите зони за самообслужване е по-изгодно от това в банковия клон.

Сигурно не един път ви се е случвало да прекарате обедната си отмора, чакайки ред за изтегляне или внасяне на пари в банка. Пощенска банка към този момент има решение, което ще ви накара да забравите за това. Без очакване и без опашки, с по-ниски такси спрямо тези в банковия клон, към този момент можете да изтеглите пари от своя карта или сметка, да извършите превод към различен адресат, даже и в друга банка, да погасите отговорности или да платите битовите си сметки. И с всички тези интервенции ще се справите бързо и без съмнение с помощта на интуитивната навигация на актуалните устройства на Пощенска банка. Лесно, бързо, несъмнено, преференциално!

В цифровите зони на Пощенска банка можем да правим най-често употребяваните услуги в един банков клон:

• Можем да внасяме или теглим пари, освен от своите карти, само че и от свои сметки в банката;

• Можем да нареждаме преводи в лв. в банката или към други български банки от всички свои сметки в Пощенска банка;

• Можем да правим информации за всички свои артикули в Пощенска банка и да разпечатаме своето извлечение по сметка или кредитна карта;

• Можем да подадем заявление за кредитен артикул - избираме типа на мечтаната кредитна карта или сума и период на заема и удостоверяваме своите данни. Пощенска банка ще обработи получената поръчка и ще се свърже с нас оптимално бързо;

• Можем да погасяваме отговорности по кредитни карти, издадени от Пощенска банка - можем да погасяваме както своите отговорности, по този начин и отговорности по кредитна карта на друго лице, издадена от Банката;

• Можем да плащаме битови сметки от своята карта - належащо е само да изберем от меню „ Плащане на сметки “ доставчика на комунална услуга и да въведем абонатния номер при него. След сполучливо заплащане от устройството ще получим записка за платената сума;

• Можем да получим парични преводи от Western Union - належащо е само да разполагаме с дейна дебитна карта, 10 цифрения MTCN код, сумата и валутата на превода.

Всички тези услуги към този момент са налични в новите зони за самообслужване на Пощенска банка, като не е належащо да сме регистрирани за интернет банкиране. Единственото, от което се нуждаем, с цел да ги употребяваме, е дейна карта на Пощенска банка, която служи за идентификация. За клиенти на други банки са годни единствено част от функционалностите, измежду които изтегляне на пари в брой и заплащане на битови сметки от карта.

Бизнес клиентите на Пощенска банка могат също да употребяват новите цифрови зони за самообслужване, само че откакто заявят регистрация в офис на банката.

Дигиталните зони за самообслужване са в унисон с новаторския метод в банкирането, който се постанова на пазара у нас, съгласуван с навлизането на технологиите в забързаното ни всекидневие. Те могат да икономисват време и обезпечават комфорта да ги употребяваме, когато на нас ни е комфортно – даже в най-натоварените часове, в обедната отмора или след края на работния ден, когато офисите са затворени.

Прочетете повече за новите цифрови зони за самообслужване на Пощенска банка и за локациите, на които можете да ги намерите, ТУК .
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР