Колко акта са направили от КООРС през последната година за

...
Колко акта са направили от КООРС през последната година за
Коментари Харесай

Колко акта са направили от КООРС за хвърлен фас в Русе?

Колко акта са създали от КООРС през последната година за хвърлен фас в Русе?

Това попита Галичка Николова в групата "Обществен съвет Русе " във Facebook.

"От години си задавам въпроса, а през днешния ден той е неотложен и мъчителен неведнъж повече. Защо КООРС ни глобява, когато спрем погрешно (на жълта зебра, без да създаваш заплаха за придвижване, с двете гуми на тротоара, на допустимо празно кътче..и други сходни принудени грешки)

Къде да стопираме, в случай че ОбщинаРусе не подсигурява естествени паркоместа. Парите за заплатен паркинг са невероятно скъпи, а и да платиш паркомясто би трябвало да се превърнеш в надзирател - всички ти стопират на мястото...за две минути...точно толкоз,колкото да не можеш да спреш. При състояние, че улиците са разкопани, въртиш като вманиачен да си намериш допустимо място, гориш необяснимо скъпо гориво, съгласно мен е светотатство условието за заплащането на тези санкции.

Общината да търси други приходи да си изпълни касичката!!! От ВиК да вземем за пример,за просрочване на периода на обектите... Аз несъмнено отказвм да ги заплащам! Моля за вашата поддръжка, или за смяна на Наредбата.

В тази връзка, желая да попитам КООРС - какъв брой акта е направил през последната година за хвърлен фас, или влизане в тревна повърхност? Това е също нарушаване, нали?? ", написа госпожа Николова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР