Колийн Рууни замина за САЩ само няколко часа, след като

...
Колийн Рууни замина за САЩ само няколко часа, след като
Коментари Харесай

Черни облаци за Рууни! Колийн замина за САЩ след поредната забежка на Уейн

Колийн Рууни отпътува за Съединени американски щати единствено няколко часа, откакто медиите в Англия гръмнаха за следващата невярност на футболиста. Нападателят бе хванат с мистериозна брюнетка след 7-часов запой във Ванкувър.

Рууни прекарва последните си седмици в Ди Си Юнайтед, чиято благосъстоятелност е сега. Англичанинът ще напусне клуба след няколко месеца, откакто сезонът е Мейджър Лийг Сокър завърши. Рууни към този момент подписа контракт с британския Дарби Каунти, където ще има ролята на играещ треньор за „ овните”. Контарктът му влиза в действие януари.

След следващата изцепка на футболиста обаче, не е изключено той да се завърне прибързано на Острова. Именно с тази цел е отпътувала брачната половинка му Колийн. Тя ще се опита да приключи прибързано контракта на Рууни с Ди Си Юнайетд, в опит да прибере сластния си брачен партньор вкъщи.

Това е следващият случай, в който Рууни е заловен в крачка, като преди няколко месеца даже се заприказва, че двамата с Колийн са пред бракоразвод точно поради слабите ангели на футболиста. Тогава двамата се сдобриха, само че в този момент не е ясно каква ще бъде развръзката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР