Колийн Рууни наруши мълчанието си и туитва за първи път

...
Колийн Рууни наруши мълчанието си и туитва за първи път
Коментари Харесай

Жената на Рууни наруши мълчанието

Колийн Рууни наруши мълчанието си и туитва за първи път от експлоадирането на войната й с друга футболна брачна половинка - Ребека Варди, откакто я упрекна, че е продала истории за нея на пресата.

Качвайки кадър на най-малкото си дете, 33-годишната брачната половинка на футболиста Уейн Рууни, изясни, че би трябвало да остане във Англия и да пропусне почивката на фамилията си до Барбадос поради болест.

„ Прекрасна заран на чист въздух с Кас, написа тя. - Бяхме възнамерявали отмора със фамилията си в Барбадос. За страдание аз хванах вирус преди да тръгнем. За момента не мога да се причисля към тях, макар че се усещам по-добре. "

Междувременно трагичното признание на Колийн възхити Англия и провокира ядосан отзив от бременната Ребека, след изказванията, че тя продава истории.

„ Не ми трябват парите “, съобщи брачната половинка на футболиста Джейми Варди и уточни, че други хора имат достъп до нейния акаунт в Инстаграм.

След това се появиха фотоси, на които при връщането си от отмора във Англия, Ребека плачеше на летището, след тежките обвинявания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР