Колите на световните лидери винаги привличат огромно внимание. За съжаление

...
Колите на световните лидери винаги привличат огромно внимание. За съжаление
Коментари Харесай

Aurus Senat е цивилната версия на лимузината на Путин

Колите на международните водачи постоянно притеглят голямо внимание. За страдание те нормално са супер специфични осъществявания, които са налични единствено и само за тях. В случая на Владимир Путин обаче това не е напълно по този начин.

На автомобилното ревю в Женева, което отвори порти преди броени дни, бе показана съветската лимузина Aurus Senat. На процедура тя съставлява цивилна версия на автомобила, с който нормално пътува съветският водач.
 Снимка 411153

Отвън колата нахално припомня на Rolls-Royce и Bentley, а името на една от показаните версии - S600, е очевидна отпратка към паметната трансформация на Mercedes-Benz S-Class. Особено впечатляваща е гигантската хромирана радиаторна решетка начело, само че имайки поради, че таргета на колата не се състои тъкмо от скромни хора, това е напълно в реда на нещата.
 Снимка 411154

Посетителите в Женева ще имат удоволствието да прегледат две версии на лимузината Senat. Една от тях се споделя L700 и тежи скандалните седем тона, което се дължи на разточителната бронировка на купето. Небронираната версия на Senat пък е упоменатата нагоре S600, която е малко " по-скромна ". Тя е и с тъкмо метър по-къса.
 Снимка 411156

И двете коли се задвижват от хибридна 4х4 система, употребяваща 4.4-литров V8 бензинов мотор и електромотор. Мощността доближава 598 к.с., а скоростната кутия е 9-степенен автоматик. В резултат на всичко това по-малкият Senat S600 форсира от 0 до 100 км/ч за 6 секунди, а Senat L700 извършва същото упражнение за достойните 9 секунди.
 Снимка 411155

Според формалната информация и двата автомобила са създадени взаимно с съветски и непознати компании.

Най-важното място в интериора - задните седалки, където притежателите ще прекарват времето си, са изпълнени със супер първокласни материали, а седалките имат функционалности за отопление, изстудяване и масаж, с изключение на всички благоприятни условия за контролиране на позицията на седене.

Цените на най-евтините версии се чака да стартират от 160 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР