Колинс, известна сред феновете си под псевдонима Bambi Black, се

...
Колинс, известна сред феновете си под псевдонима Bambi Black, се
Коментари Харесай

Порнозвезда реши да си увеличи устните, но нещата се усложниха....

Колинс, известна измежду почитателите си под псевдонима Bambi Black, се подложила на инжекции, тъй като желала да поправя последствията от несполучливата интервенция. След процедурата, обаче, на нея й станало неприятно. "Секунди след инжектирането в горната ми джука аз усетих парене по цялото ми лице ", отбелязва порноактрисата.



Според думите й, козметичната намеса на стойност 300 паунда също по този начин е довела до алергична реакция, вследствие на която устните станали доста подути. Колинс разяснява, че незабавно се обадила на своя управител, който уредил незабавна хоспитализация.



Колинс акцентира, че е доста признателна на почитателите, които я подкрепили в обществените мрежи. Около седмица била нужна на актрисата от филмите за възрастни, с цел да възвърне здравето си. "Бях трогната от броя на почитателите, които ме поддържаха ", споделя тя. Въпреки това, имало и такива, които й се присмяли и се подиграли на порнозвездата поради нейния тип. Колинс обаче обяснила, че сама взема решение по какъв начин да наподобява и не има намерение да дава отговор на такива мнения.



Порнозвездата признава, че се страхувала да не почине след затрудненията и в този момент към този момент постоянно ревизира медикаментите за алергични реакции. Въпреки това, тя има намерение да продължи да се подлага на пластични интервенции. "Обичам и постоянно ще обичам пластичната хирургия ", акцентира порноактрисата. Колинс споделя, че в близко бъдеще тя желае да промени формата на задните си елементи и да извърши трета интервенция на гърдите си.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР