Колин Нолан наруши мълчанието си относно раздялата на сина си

...
Колин Нолан наруши мълчанието си относно раздялата на сина си
Коментари Харесай

Колийн Нолан наруши мълчанието си относно раздялата на сина си Шейн със съпругата му Мис Великобритания Мади Уахдан на фона на твърденията, че е изневерил

Колин Нолан наруши мълчанието си по отношение на раздялата на сина си Шейн с неговата Мис Велика Британската брачна половинка Мади Уахдан (Виждани са Шейн и Мади) 

58-годишната телевизионна водеща сподели в ново изявление, че постоянно е „ извънредно тъжно, когато нещо не се получи “ на фона на изказванията че й е изневерил (отляво: братът на Шейн младши Джейк Рош, Мади, Шейн младши, Колийн и дъщерята на Колийн Сиара Фенсъм от връзката й с Рей Фенсъм на сватбата)

Разбиване нейното безмълвие Колийн в този момент сподели на The Mirror за раздялата: „ Обичам ги и двамата и постоянно ще го върша. Винаги е извънредно тъжно, когато нещо не се получава – постоянно е тъжно и за двете страни “ (Колин забелязана на сватбата)

Нарушавайки мълчанието си, Колийн има в този момент сподели на The Mirror за раздялата: „ Обичам ги и двамата и постоянно ще го върша. Винаги е извънредно тъжно, когато нещо не се получава – постоянно е тъжно и за двете страни. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР