Колин Фарел е постъпил в рехабилитационен център за лечение на

...
Колин Фарел е постъпил в рехабилитационен център за лечение на
Коментари Харесай

Колин Фарел постъпи в клиника за лечение на зависимости

Колин Фарел е постъпил в рехабилитационен център за лекуване на зависимости. 41-годишният артист е подхванал тази мярка превантивно, с цел да не се връща към старите си привички. Той нееднократно обществено е признавал за своята привързаност към алкохола, опиатите и обезболяващите в предишното. През последните 12 години обаче е чист и изтрезнял и очевидно държи да остане по този начин.

“Последната година беше много натоварена за него. Снима три кино лентата един след различен, пое доста задължения и се опасяваше, че може да изпусне нещата от надзор и още веднъж да залитне към алкохола и дрогата “, твърди непосредствен до артиста.

„ Той доста добре осъзнава зависимостта си и е сигурен, че единственият метод да се оправи е с професионална помощ. Беше въпрос на време да стартира още веднъж и той го разбра. Не искаше отново да се спусне в заешката дупка. “

Колин е постъпил в първокласната клиника Meadows в Аризона, където са се лекували Кейт Мос, Селена Гомес и Кевин Спейси. Самият Фарел е бил там през 2005 година, след тотално безсилие и корист с обезболяващи, предписани му за контузия на гърба.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР