Колелото в Първа лига така се завъртя, че от нищото

...
Колелото в Първа лига така се завъртя, че от нищото
Коментари Харесай

Срещу Лудогорец подходът трябва да е сините в атака

Колелото в Първа лига по този начин се завъртя, че от нищото Левски отново е в играта за купата , а възможен триумф против Лудогорец ще заформи желан трибой за първото място . Ето това желае " синята " публика, тъй че Георги Дерменджиев и управлението е хубаво да не й лишава правото да си прави сметки и да се надява. Особено, в случай че " сините " завоюват против Лудогорец в неделя.

Което може да стане, в случай че старшията на столичани осъзнае, че на " Герена " няма нищо по-хубаво от напрежението и тръпката , цялостния стадион и устрема към търсене на състезателен резултат. Приказките за цели за излекуване и стабилизиране на клуба дано ги има, само че в последна сметка предметът на активност на ПФК Левски, е обвързвана с игра на футбол. Привържениците се вълнуват от това, а не от счетоводни салда и заплащания...
 Живко Миланов изгоря за дербито с Лудогорец! Капитанът на Левски и с санкция - 4000 лв.!
Живко Миланов изгоря за дербито с Лудогорец! Капитанът на Левски и с санкция - 4000 лв.!

Вижте детайлности тук

Затова безплатният съвет към Георги Дерменджиев , е да не се сърди на публицистите, когато установяват обстоятелството, че тимът не е надалеч от първото място. Отделен е въпросът, че с медийните изяви на Бат` Гошо и посланията, които изпраща, оставаме с усещането, че на " Герена " май не се усещат доста удобно в позицията на кандидат . Толкова по тематиката, малко за идния конфликт.
 Снимка 416880
Източник:

Мина месец от триумфа на Лудогорец с 2:0 на " Георги Аспарухов ". " Орлите " тогава скриха топката на " сините ". Бяха я оповестили за национално търсене, както написа майсторското перо на Жаклин Михайлов. Но пък в границите на 30 дни обстановката доста се промени , а значително за лекото разбъркване на пластовете, помогнаха и футболистите на Любослав Пенев . Последният постоянно прекалява с тайните теории, само че не може да се отхвърли, че се държи като треньор на тим с шампионски нрав. Нещо повече - селекцията на Голеадор изнесе открит урок на хегемона в границите на няколко дни . От общо 4 полувремена " алените " направиха показно на разградчани в 3 от тях, отстраниха ги за Купата, а първите 45 минути в турнирния мач на арената в Разград, сподели, че " орлите " мъчно могат да полетят, в случай че против тях има тим, който не се опасява да пресира и да нападна. При това с лимитирани откъм качество реализатори по отношение на първенеца. Каквито са играчите на " Армията " и в Левски. Доказано е обаче през годините, че методът да бъде спрян Лудогорец е този - с изнесени в съперниковата половина футболисти, търсещи офанзивата и пресата. Така беше преди няколко месеца, когато единствено вратарските дарове на недоразумението Полачек попречиха на Левски да си тръгне най-малко с точка от Разград, вместо да падне с 2:1.

Ето за какво в неделя ситуацията би трябвало да е " сините в офанзива "! С футбол вид " люлеене " не става. Над 15 000 на " Герена " неотдавна го видяха онлайн. Дано го е видял и Георги Дерменджиев...
 Изненада: Левски приема Лудогорец на националния стадион!
Изненада: Левски приема Лудогорец на националния стадион!

Дербито няма да се играе на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР