Колекцията за игра на ИКЕА – LUSTIGT въвежда потребителя в

...
Колекцията за игра на ИКЕА – LUSTIGT въвежда потребителя в
Коментари Харесай

Колекцията LUSTIGT от ИКЕА предлага безкрайни игри без ограничения

Колекцията за игра на ИКЕА – LUSTIGT вкарва потребителя в света на игрите. Тя е формирана от разнообразни продукти, с които се цели да се насърчи играта сред деца, предизвиквайки творчеството и въображението им.
ИКЕА създава LUSTIGT посредством занимателно съдействие сред възрастни и малчугани. В процеса на основаване децата са имали опция да играят с продуктите и да дават своите отзиви какво би могло да се усъвършенства или промени. Зад игривата сбирка стоят имената на дизайнерите Мария Уинка, Карл Грандин, Бьорн Атидакс, Сара Фагер, Андреас Фредкинсон и Хенрик Пройц. Висококачествените артикули на LUSTIGT са направени от устойчиви материали, които могат елементарно да се рециклират. Много от тях са направени от естествено дърво. Всяка играчка може да се употребява в продължение на години и да сменя своя палав притежател.
Колекцията LUSTIGT разрешава на детето изцяло да се потопи в света на игрите, посредством разнообразните продукти, които предлага. Един от тях е разноцветният пъзел, който оказва помощ на малчуганите да упражняват своето логическо мислене и да развиват фината моторика, до момента в който учат другите форми и размери. Играта на дартс от своя страна е изцяло безвредна, защото „ стрелите “ се залепят на целта с велкро. Едната му страна е сива, а другата – разноцветна, което разрешава сами да изберете по какъв начин да играете. Чрез играта на дартс, децата развиват значими умения, като нюх за отдалеченост и съгласуваност.

Сред продуктите на LUSTIGT ще откриете и забавната 10-метрова ролка за оцветяване. Размерите ѝ дават опция на детето да оцветява, до момента в който разучава заобикалящия го свят. Забавните елементи подтикват фантазията на детето и му оказват помощ да развие креативното си мислене. Необикновената сбирка предлага още редица вълнуващи продукти за игра като въже за скачане с LED светлини, захранвани от силата, създадена от скачането, комплект за боядисване, колело на шанса, даже и строителни кубчета. LUSTIGT е подобаваща за деца сред 6 и 8-годишна възраст. Въпреки това всяко дете може да открие своя метод да се забавлява с играчките, а възрастните могат да преоткрият детето в себе си.
LUSTIGT е част от огромната акция на ИКЕА - Let’s play, която се афишира в поддръжка на играта, като главен фактор за развиването на всяко дете. За да сътвори невероятната сбирка, ИКЕА организира най-голямото изследване за методите на игра по света. То включва проучвания, обширен обзор на профилирана литература и даже първокласен метод – директен контакт с 352 души на възраст от 2 до 90 години в Китай, Германия и Съединени американски щати. Специалистите прекарват осем месеца, в които се срещат с естеството на играта и с това какъв брой витално значима е тя за децата и възрастните. В резултат на изследването сбирката предлага безкрайни игри за дребни и огромни, а основателите й ни поучават да не слагаме ограничавания в детската игра, тъй като те най-вероятно ще бъдат нарушени.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР