Колекцията #LETSDENIM тръгва в продажба от 5 март във всички

...
Колекцията #LETSDENIM тръгва в продажба от 5 март във всички
Коментари Харесай

Време е за малко деним от Хайди Клум

Колекцията #LETSDENIM потегля в продажба от 5 март във всички Lidl магазини

Световноизвестният модел Хайди Клум още веднъж изненадва със серия от свежи деним оферти. Това е третата взаимна сбирка сред модела и Lidl, която този път е под надпис #LETSDENIM, и е както за дами, по този начин и за дребни девойки.

Модната линия идва в България на 5 март във всички 87 Lidl магазини в страната. Тази пролет голямото многообразие от трендове се концентрира основно върху властващия деним. Сред настоящите оферти, които може да откриете в Lidl, са безспорни класики от света на модата.

Денимът не се завръща на стилната сцена, той в никакъв случай не си е тръгвал от нея и постоянно може да бъде приспособен към всеки жанр. Именно непрекъснатото му наличие го трансформира в пресечна точка на модата и всички с неспокойствие чакат следващото му преобразяване.

А Хайди Клум е основала един самобитен справочник за най-хубавото и най-необходимото за сезон пролет/лято 2018. Акцентът е върху модерните и комфортни форми и ярките цветове, които елементарно могат да се комбинират.

Различни типове дънки – от скини до boyfriend, раирани тениски, съвременни цветни чорапи, стилни блузи и туники са част от предложенията за дамите и по-малките девойки. Можете да изберете от най-актуалните, привлекателни и свежи детайли от предложенията на Хайди.

Колекцията й #LETSDENIM е въодушевена от нейния втори дом – Лос Анджелис и духа на динамичния градски метод на живот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР