Колективно недоволство, изпратено до централата на Porsche от група американски

...
Колективно недоволство, изпратено до централата на Porsche от група американски
Коментари Харесай

Подиграва ли се Porsche с недоволните си клиенти?

Колективно неодобрение, изпратено до централата на Porsche от група американски притежатели, накара немския авто производител да предприеме едно ексцентрично и съгласно мнозина присмехулно решение за разрешаване на казуса.

Става дума за това, че въпросните притежатели на нови Porsche-та се оплакват от прекомерно блестящите елементи по интериора на колите си. Според тях в слънчево време тези елементи заслепяват лидера на автомобила.

От Porsche ще компенсират недоволните си клиенти със сума, която да им послужи за закупуване на слънчеви очила, като от услугата ще могат да се възползват единствено притежатели на Porsche-та със светли салони.

Недоволната група обаче упорства за премахване на блестящите интериорни детайли, само че германците оферират като отплата единствено покупка на слънчеви очила в размер от 50 до 175 щатски $.

Офертата важи за притежатели на Porsche-та, създадени в интервала 2007 - 2016 година и притежаващи интериори, решени в една от четирите цветови гами - Luxor Beige, Cognac, Natural Brown, Platinum Gray и Sand Beige.

Заявките за отплата се одобряват до 21 септември тази година, а още искания по "ослепителните " салони ще се записват до 25 юни 2018-а. Ще напомним, че интериорите на Porsche постоянно са в челните ранглисти за авто интериорен дизайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР