Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг (МТ&М), по-известен като Датски

...
Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг (МТ&М), по-известен като Датски
Коментари Харесай

Датският колеж започна прием на документи за новата учебна година

Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг (МТ&М), по-известен като Датски лицей в София, започва банкет на кандидат-студенти за образователната 2018/2019 година. Приемът на заявки за явяване на изявление за първата и втора кандидат-студентска сесия към този момент тече.

Предварителна изпитна сесия ще се организира на 1 юни 2018 година (петък) в новия дом на Колеж МТМ - Бизнес център „ Прима “. Редовната изпитна сесия ще е на 4 септември 2018 година (вторник).

Допълнително ще бъдат избрани часовете. Приемът става с тест, за който не е нужна предварителна подготовка. Необходимите документи за кандидатстване​ са: 1.​ ​Копие от тапия за приключено приблизително образование; 2.​ ​Копие от акт за раждане; 3. Паспортни и адресни данни на кандидата;  4. ​Цветна фотография - 2 бр.; 5. Заявление за кандидатстване се получава и попълня в Колежа.

Семестриалните такси са приблизително 800 лева

Бъдещите студенти могат да избират между четири специалности - " Маркетинг ", " Предприемачество ", MTM Digital и взаимната програмасъс СофтУни. Повече информация може да намерите тук.

MTM Digital е новото просветително украшение на Колеж по МТМ. Тази компетентност е извънредно подобаваща за заети младежи, за такива с лимитирани финансови запаси, постоянно пътуващи или отдалечени от обучителни центрове, за млади майки с деца, за хора със здравословни проблеми, както и за хора, които имат амабиции да завършат тригодишното образование за две, да се образоват редом в две специалности и други Тази форма е основана на онлайн образование, насочвано и подпомагано от личен за всеки обучаван наставник. Освен гъвкава и подобаваща за заети хора, тази стратегия поддържа зелените офис политики. Чрез прехвърлянето на ресурсите в интернет, се заобикаля излишно и прекалено потребление на хартия и се понижават транспортните разноски на студентите, съпровождани от замърсяване на въздуха.

Продължителността на образованието е 3 години в четири форми – постоянна, задочна и задочно-алтернативна и новата ни менторска стратегия, планувана за хора с лимитирано свободно време. Учебните групи са дребни, а на всеки студент се обръща персонализирано внимание. 

Студентите приключват с образователно-квалификационна степен „ професионален бакалавър ”. Тази степен, за разлика от „ университетския бакалавър ”, е мощно насочена към практиката. Освен висше обучение приключилите получават и приложението EUROPASS, което прави дипломата разпознаваема в Европейски Съюз и на всички места по света.

Колеж по МТМ в София е измежду първите частни висши учебни заведения в България. Фокусиран е в областите на маркетинга, мениджмънта и търговията. След добита тапия за професионален бакалавър студентите могат да продължат образованието си за магистри. Документите за банкет се подават всеки работен ден в Информационния център в постройката на Колеж по МТМ в София на  ул. „ Софийски воин “ 1.

Повече информация може да получите на 02 4456 148, 0889 869 400 или като посетите сайта  www.mtmcollege.org или Фейсбук:  https://www.facebook.com/mtmcollege 

Любопитни обстоятелства за колежа:
МТM лицей е основан през 1993 година по силата на междуправителствено съглашение сред Кралство Дания и Република България;Преподавателите са опитни практици, бизнес консултанти и уважавани експерти;Програма " Еразъм " обезпечава на студентите продан за образование в над 30 държави;От 2014 година има партньорска стратегия за образование по е-предприемачество със " Софтуерния университет " - softuni.bgПровеждат се три магистърски стратегии взаимно с Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски ”, Варненския свободен университет и Португалския институт „ Ишкап ”.Колежът има няколко хиляди приключили ученици с сполучлива реализация в България и чужбина;80% от професионалните бакалаври на колежа се осъществят по специалността си;35% от приключилите работят на управителни позиции в областта на маркетинга;19% от приключилите имат и ръководят печеливш личен бизнес;Мотото на студентите е „ Не за учебното заведение, а за живота учим ”
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР