Колегите от Продължаваме Промяната и Демократична България категорично заявиха, че

...
Колегите от Продължаваме Промяната и Демократична България категорично заявиха, че
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Когато ни бъде връчен мандат, ще предложим състав на правителство

" Колегите от Продължаваме Промяната и " Демократична България " изрично обявиха, че в случай че Изборният кодекс бъде обсъждан в пленарна зала, това значи, че те няма да предложат държавно управление. Дори и държавно управление на малцинството. Ние имаме опит, управлявали сме, имаме експертиза. Има готови екипи, които могат да се оправят с рецесиите. Така че ние, когато ни бъде връчен мандат, ще предложим състав на държавно управление ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. 
 
" Днес се случи нещо доста забавно. Преди към 2 часа от парламентарната естрада прозвучаха обвинявания сред парламентарните групи и то сред някогашни съдружни сътрудници ", сподели Десислава Атанасова.
 
Атанасова цитира изявление на Георги Свиленски към Кирил Петков: " В техен диалог господин Петков оферира Българска социалистическа партия - оттеглете закона и ще ви дам кодовете ". И добави: " Съпредседател на парламентарна група да слага сходен ултиматум на друга политическа група: ще ви дам кодовете, в случай че оттеглите законопроекта ". 
 
Ние показваме подозрението на нашите гласоподаватели. Няма надзор на данните в тези машини, с изключение на информацията, която виждаме в ЦИК, когато се разгласява, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.
 
" Би следвало, според Изборния кодекс, който работи, въпросният код да се намира в ЦИК. Има ключове, има флашки, на които се пази паметта. Така или другояче това са механически характерни въпроси. По-важният политически въпрос е, по какъв начин може, министър-председател, в оня миг настоящ, по думите на Корнелия Нинова, да слага сходен въпрос на друга парламентарна група? Ултиматуми, закани, неприлични оферти ", сподели Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР